transport ekonomia/biznes/finanse

Oferta specjalna na pojazdy w ING Lease (Polska)

01.07.2022 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

ING Lease (Polska) przygotował atrakcyjną ofertę leasingu pojazdów „Wakacje bez rat”. Oferta promocyjna dostępna jest do 31 sierpnia br.

Przedsiębiorcy i właściciele firm, zainteresowani leasingiem nowych i używanych samochodów osobowych, dostawczych do 3,5 t. oraz nowych motocykli i skuterów, mogą skorzystać z oferty specjalnej „Wakacje bez rat”, w Programie ING Auto/ ING EKO, w której dwie pierwsze raty wynoszą 0 zł.

Prowadzenie własnego biznesu staje się o wiele prostsze, jeśli przedsiębiorcy mają do dyspozycji firmowy samochód, który często jest niezbędnym narzędziem pracy. Szukają atrakcyjnych form finansowania oraz prostych rozwiązań. Dlatego wspieramy ich programem ING Auto, który oparty jest na maksymalnie uproszczonych procedurach - bez dokumentów finansowych. Co więcej, Klient ma możliwość skorzystania z sezonowych promocji i ofert specjalnych. Jak na przykład z oferty specjalnej „Wakacje bez rat”, która charakteryzuje się odroczeniem płatności dwóch pierwszych opłat leasingowych na kolejne okresy rozliczeniowe, a klient nie ponosi opłaty w postaci odsetek za dwa pierwsze miesiące użytkowania pojazdu - powiedział Marcin Sobczak, Wiceprezes Zarządu ING Lease (Polska).

Aby skorzystać z oferty, wystarczy w okresie od 1 lipca do 31 sierpnia br. złożyć wniosek o leasing w najwygodniejszej formie tj. on-line na www.inglease.pl, poprzez wniosek w bankowości elektronicznej Moje ING lub u Specjalistów ING Banku Śląskiego, a umowę podpisać do końca września br.

Więcej informacji na: www.inglease.pl/oferta-specjalna/wakacje-bez-rat-2022

Joanna Majer - Skorupa
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

joanna.majer-skorupa@ing.pl

tel: +48 32 357-8184

Joanna Majer - Skorupa
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

joanna.majer-skorupa@ing.pl

tel: +48 32 357-8184