nowe produkty/usługi handel

Stwórz swój autorski zapach w Galerii Klif. Pierwsze laboratorium perfum na Pomorzu

01.04.2019 | Galeria Klif

W ostatnią sobotę, 30 marca, w Galerii Klif została otwarta pierwsza w Trójmieście i czwarta w Polsce perfumeria Mo61. Perfume Lab. Jest to jednyna firma w Polsce, która daje klientom możliwość zaprojektowania własnego, niepowtarzalnego zapachu oraz oferuje warsztaty zapachowe dla wszystkich. Perfumeria mieści się na parterze galerii.

Mo61. Perfume Lab jest wyjątkową perfumerią umożliwiającą samodzielne stworzenie perfum złożonych z dostępnych w sklepie 350 nut zapachowych. Produkty marki adresowane są do kobiet i mężczyzn. W ofercie znajduje się możliwość organizacji warsztatów zapachowych, w tym m.in. wieczorów panieńskich czy warsztatów dla obcokrajowców. Otwarcie salonu w Galerii Klif związane jest z 5. rocznicą działalności firmy. To pierwszy salon na terenie Trójmiasta i czwarty w Polsce. Do tej pory perfumerie Mo61. można było znaleźć jedynie w Warszawie i Krakowie.

Laboratorium zapachów
Wystrój salonu nawiązuje do tradycyjnych perfumerii, jest minimalistyczny, surowy, wręcz laboratoryjny i utrzymany w szaro-błękitnych kolorach. Na półkach poukładane są fiolki i butelki wypełnione nutami zapachowymi sprowadzonymi z francuskiego Grasse, miasta od wieków słynącego z najlepszych perfumerii świata. Całość zaprojektowano w industrialnym stylu przypominającym apteki z XIX wieku.

Perfumy w 30 minut
Projekt skierowany jest do wymagających klientów, przede wszystkim do osób, które cenią sobie indywidualne podejście i poświęcony im czas. Spotkanie z ekspertem i praca nad zapachem trwa około 30 minut. Mo61. Perfume Lab jest miejscem, w którym dzięki pomocy profesjonalnych można stworzyć zapach idealnie dopasowany do osobowości, stylu czy charakteru. Flakonik zawierający 30 ml perfum kosztuje około 199 zł.

Wyjątkowa oferta w Trójmieście
Galeria Klif oferuje wyjątkowe marki, których często nie można znaleźć w innych trójmiejskich galeriach. Znajdują się tu ekskluzywne butiki i marki znanych projektantów, m.in. Bizuu, BOHOBOCO, Charme, Calvin Klein Jeans, COS, Emanuel Berg, La Mania, Lidia Kalita, Robert Kupisz, Liu Jo, Marciano Guess, Max&Co., Patrizia Pepe, Petit Bateau, Pinko, Stefanel, Tommy Hilfiger czy Superdry. Doskonałym uzupełnieniem tej oferty jest perfumeria Mo61. Na przestrzeni roku w Klifie otwarto 11 nowych salonów. Już wkrótce swój salon w galerii powiększy Martes Sport, a oferujący biżuterię TOUS, przeniósł się do nowej i większej lokalizacji. Na kolejne lata zostaną także marki: Apart, N. Nagel i Wittchen oferujące wyroby jubilerskie, luksusowe zegarki i galanterię skórzaną. Niebawem pojawi się też ekologiczna myjnia samochodowa, a dla miłośników komputerów i technologii cyfrowych otwarty zostanie pierwszy w Gdyni salon komputerowym X-kom z szeroką ofertą urządzeń do pracy i zabawy.

Galeria Klif w Gdyni od 1996 roku jest źródłem inspiracji dla osób, które w modzie szukają czegoś więcej niż tylko ubrań. Wychodząc z założenia, że moda stanowi odzwierciedlenie naszego charakteru i stylu życia, Klif oferuje swoim Klientom ponad 140 sklepów, które swoimi propozycjami zaspokoją najbardziej wymagające gusta. W Galerii Klif dostępne są wyjątkowe marki, często jedyne w Trójmieście. Ekskluzywne butiki i marki znanych projektantów, m.in. Bizuu, BOHOBOCO, Charme, Calvin Klein Jeans, COS, Emanuel Berg, La Mania, Lidia Kalita Robert Kupisz Liu Jo, Marciano Guess, Max&Co., Patrizia Pepe, Petit Bateau, Pinko, Stefanel, Tommy Hilfiger czy Superdry wraz z popularnymi markami sieciowymi tworzą szeroką ofertę, która zaspokoi szerokie gusta Klientów.

Do ich dyspozycji jest Supermarket Piotr i Paweł, strefa food court, Kraina Treflików - miejsce z warsztatami i zajęciami dla dzieci, a także punkty usługowe, drogerie i perfumerie, m.in. Douglas, Rossmann, Sephora i SUPER-PHARM.

Galeria Klif nieustannie dostosowuje swoją ofertę do wymagań Klientów oraz wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom. Profesjonalne Pakiety Konsultacji w zakresie mody i urody oraz Karta Podarunkowa Klif to udogodnienia, dzięki którym Klienci gdyńskiego Klifu mogą skupić się na sobie i w pełni zrelaksować podczas wizyty w przyjaznym wnętrzu i spokojnej atmosferze.