nowe produkty/usługi ekonomia/biznes/finanse

Większe kredyty dla przedsiębiorców w ING Banku Śląskim

01.12.2015 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

ING Bank Śląski podwyższył maksymalną kwotę zaangażowania kredytowego z 1,2 do 2 mln zł dla klientów z segmentu przedsiębiorców. Oferta jest ważna od 1 grudnia br.

ING Bank Śląski oferuje teraz przedsiębiorcom kredyty z zabezpieczeniem nawet do 2 mln zł. Łączny limit zaangażowań niezabezpieczonych pozostaje bez zmian i wynosi do 250 tys. zł. Oferta jest skierowana do klientów prowadzących działalność gospodarczą od min. 4 lat. Bank nie wymaga od klientów przedstawiania faktur, biznesplanów czy zaświadczeń z ZUS, a pożyczka może zostać przeznaczona na dowolny cel związany z prowadzoną działalnością.

Dodatkowo przedsiębiorca prowadzący działalność co najmniej 4 lata, który jest zainteresowany pożyczką gotówkową w ING Banku Śląskim, może otrzymać ją bez prowizji i skorzystać z promocyjnej marży 4%. Wystarczy, że  zawnioskuje o pożyczkę w dowolnym oddziale banku lub za pośrednictwem bankowości elektronicznej ING BankOnLine. Oferta jest dostępna zarówno dla obecnych klientów, jak i nowych. Specjalna oferta cenowa trwa do końca stycznia 2016.

Więcej informacji na temat oferty kredytowej dla przedsiębiorców na www.ingbank.pl

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117

tel: +48 605-169-041

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117