budownictwo/nieruchomości ekonomia/biznes/finanse

DTZ wśród liderów listy Global Outsourcing 100

06.03.2015 | Cushman & Wakefield

Międzynarodowe Stowarzyszenie Profesjonalnych Firm Outsourcingowych (International Association of Outsourcing Professionals®) doceniło dokonania i profesjonalizm DTZ w zakresie usług doradczych. Już piąty rok z rzędu DTZ utrzymuje wiodącą pozycję w rankingu Global Outsourcing 100.

Międzynarodowe Stowarzyszenie Profesjonalnych Firm Outsourcingowych (IAOP®) od dziesięciu lat prezentuje coroczny ranking najlepszych dostawców usług outsourcingowych na świecie. Lista powstała na podstawie oceny niezależnych ekspertów, którzy przebadali nominowane firmy pod kątem efektywności i jakości oferowanych usług.

Cieszymy się, że IAOP® już po raz kolejny doceniło DTZ jako jednego z najważniejszych graczy na rynku outsourcingowym. Sektor ten jest kluczowy dla napędzania wzrostu gospodarczego oraz popytu na powierzchnię komercyjną w Europie Środkowej i Wschodniej. DTZ może poszczycić się znakomitymi osiągnięciami w zakresie doradztwa strategicznego oraz obsługi transakcji na rzecz wielu spółek, które przeniosły tu swoje siedziby – mówi Alan Colquhoun, dyrektor zarządzający DTZ na region Europy Środkowo-Wschodniej.

Na liście Global Outsourcing 100 znajdują się wiodące firmy z całego świata, które oferują kompleksowe rozwiązania z zakresu outsourcingu. Obejmują one technologie informatyczne, outsourcing procesów biznesowych, produkcję i logistykę oraz obsługę nieruchomości.