nowe produkty/usługi sprawy społeczne ekonomia/biznes/finanse

Kolejna edycja Mieszkaj bez kompromisów w ING Banku Śląskim

20.01.2015 | ING BANK ŚLĄSKI S.A.

ING Bank Śląski przedłużył do końca marca 2015 r. specjalną ofertę kredytów hipotecznych „Mieszkaj bez kompromisów”. W ramach oferty kredyty hipoteczne dostępne są bez prowizji, z marżą na poziomie 1,65%, niezależnie od kwoty kredytu oraz LTV.

Do skorzystania z oferty specjalnej „Mieszkaj bez kompromisów” wymagane jest jednoczesne spełnienie warunków:

• przynajmniej jeden z kredytobiorców na dzień złożenia wniosku o kredyt hipoteczny nie może mieć więcej niż 35 lat (rocznikowo) i uzyskuje aktualnie średniomiesięczny dochód netto na poziomie min. 1 000 zł;
  • kredytobiorcy przed podpisaniem umowy o kredyt hipoteczny posiadają lub założą rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy w ING Banku Śląskim (z deklaracją comiesięcznych wpływów w kwocie minimum 2 000 zł);
  • przynajmniej jeden z kredytobiorców w dniu podpisywania umowy o kredyt hipoteczny przystąpi do programu ubezpieczeniowego Opcja ŻYCIE lub Bezpieczny Kredyt STANDARD/PREMIUM (programy ubezpieczeniowe oferowane we współpracy z TU EUROPA S.A., TU EUROPA na Życie S.A oraz ING TU na Życie S.A.).

Oferta specjalna „Mieszkaj bez kompromisów” skierowana jest do klientów indywidualnych i dotyczy mieszkaniowych kredytów hipotecznych oraz mieszkaniowych kredytów budowlano-hipotecznych, z wyłączeniem kredytów przeznaczonych na spłatę celów niemieszkaniowych. Minimalna wnioskowana kwota kredytu w tej ofercie to 100 000 zł.

Szczegóły i regulamin oferty dostępne są na stronie www.ingbank.pl

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117

tel: +48 605-169-041

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Bank Śląski S.A.

ewa.szerszen@ing.pl

tel: +48 22 820-4117