Informacje #DumnyDekarz

Dzień Dekarza i wyższy cel

20.08.2019 11:11 #DumnyDekarz

27 lipca 2019 odbył się piknik dekarski zorganizowany w ramach Ogólnopolskiego Dnia Dekarza oraz 20-lecia Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy. Promocja akcji #DumnyDekarz, której PSD jest mecenasem, była istotnym elementem wspólnego świętowania. Jubileuszowe wydarzenie cieszyło się sporym zainteresowaniem, wypełniając przy tym Stadion Miejski w Białymstoku.

Bohaterowie akcji #DumnyDekarz – kim są?

16.07.2019 11:17 #DumnyDekarz

To już trzeci miesiąc, odkąd pod mecenatem Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy trwa akcja branżowa promująca dekarstwo i zawód dekarza. Jednym z elementów kampanii jest cykl wywiadów z dekarzami i mistrzami dekarstwa, przybliżający blaski, ale również wyzwania dla branży. Rozmowy zebrano na łamach wydania DEKARZE 01/2019, które jest dostępne za darmo na stronie internetowej inicjatywy.

Dzień dekarza, piknik i akcja #DumnyDekarz

09.07.2019 11:11 #DumnyDekarz

Już 27 lipca 2019 odbędzie się Piknik Dekarski organizowany w ramach Dnia Dekarza. Polskie Stowarzyszenie Dekarzy, które obchodzi w tym roku swoje 20-lecie, wraz z marką Dakea, partnerem strategicznym wydarzenia, zapraszają na Stadion Miejski w Białymstoku.

Kampania #DumnyDekarz promuje rzemiosło i fach w ręku

14.06.2019 09:16 #DumnyDekarz

Pod mecenatem Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy, wsparciu marki Dakea oraz pod patronatem mediów branżowych rozpoczęła się kampania #DumnyDekarz, której celem jest popularyzacja zawodu oraz promocja dobry praktyk podejmowanych przez aktualnych mistrzów dekarstwa.

Jak osiągnąć sukces w branży dekarskiej? Akcja #DumnyDekarz

12.06.2019 09:42 #DumnyDekarz

Inicjatywa #DUMNYDEKARZ promująca dekarstwo poprzez umożliwienie profesjonalistom zaprezentowania siebie oraz swoich sukcesów to wstęp do dyskusji o branży, jej rozwoju i popularyzacji zawodu dekarza.

#DumnyDekarz - czas profesjonalistów

14.05.2019 10:32 #DumnyDekarz

Pod mecenatem Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy rozpoczął się ogólnopolski projekt na rzecz promocji dekarstwa w Polsce. #DUMNYDEKARZ to inicjatywa mająca na celu promocję zawodu dekarza oraz wykonujących go profesjonalistów, prowadzona na stronie internetowej www.dumnydekarz.pl. Akcji towarzyszy premiera wydania branżowego „DEKARZE 01/2019”, prezentującego zbiór wywiadów z przedstawicielami wybranych firm dekarskich, cieszących się wieloletnią renomą na rynku.

Strona 1

Dla mediów

Jesteś wydawcą, dziennikarzem, blogerem? Uzyskaj akredytację i ciesz się bezpłatną licencją na wykorzystanie informacji, zdjęć, MP3, a także wideo - nawet w jakości TV!

Dla firm

Odpowiadasz za komunikację? Zwiększ swoją widoczność w mediach!