styl życia media/marketing/reklama

Rossmann z nagrodą Wizaz.pl

Rossmann został nagrodzony przez portal Wizaz.pl za kampanię promująca naszą nową misję „Inspirujemy i wspieramy w tym, by kochać siebie na co dzień”. Nagrodę odebraliśmy w czwartek podczas uroczystej gali z okazji 24-lecia portalu.

Nasza kampania, w której wzięli udział aktorka Maja Ostaszewska i były piłkarz Jakub Błaszczykowski, zachęca do poszukania czasu dla siebie, skupienia się na przyjemnych rytuałach np. wypiciu porannej kawy, czułym wsmarowaniu balsamu w ciało, uśmiechnięcia się do siebie w lustrze. To czas na bycie ze sobą, nawiązanie z sobą dobrej relacji, otulenie się czułością, polubienie i pokochanie siebie. Dobry kontakt z samym sobą jest fundamentem wartościowych relacji z innymi ludźmi, bo gdy jesteśmy szczęśliwsi dzielimy się tym uczuciem z innymi.

W naszym filmie video Maja Ostaszewska mówi: "Chwile, w których jestem sama ze sobą. Mogę wtedy spojrzeć na siebie. I wiecie co? Lubię to, co widzę w lustrze. Tę bliznę, zmarszczki, każda niedoskonałość. To moja historia. A codzienna pielęgnacja w łazience to coś więcej niż po prostu dbanie o własne ciało. To czas dla mnie, to moment zatrzymania. To chwila, w której uczę się kochać siebie. Codziennie”.

Rzecznik Prasowy Rossmann SDP Sp. z o.o., +48 691 521 009

Agata_Nowakowska@rossmann.com.pl