ekonomia/biznes/finanse

Ostatnie dni na zgłoszenia do EY Przedsiębiorca Roku 2024

Konkurs EY Przedsiębiorca Roku 2024 wyróżnia najbardziej innowacyjnych i wpływowych przedsiębiorców w Polsce. Zgłoszenia można przesyłać już tylko do 28 czerwca. Partnerem konkursu został w tym roku Santander Bank Polska.

„EY Przedsiębiorca Roku” to jedyny w Polsce międzynarodowy konkurs dla przedsiębiorców. Od ponad 20 lat promuje sukcesy polskich liderów biznesu.

Santander Bank Polska zachęca do rozwijania przedsiębiorczości, chce być dla firm partnerem w rozwoju i pomagać im w odnoszeniu sukcesów. Wspiera przedsiębiorców, którzy dzięki kreatywności i innowacyjności zmieniają oblicze polskiego biznesu.

Do konkursu można zgłaszać się samodzielnie lub z rekomendacji innej osoby (np. współpracownika, dostawcy lub członka rodziny). Konkurs jest otwarty dla wszystkich zainteresowanych, którzy spełniają wymogi wstępne, a udział na każdym etapie jest bezpłatny.

Finaliści i laureaci są wybierani przez niezależne jury, składające się z laureatów poprzednich edycji. Po zakończeniu zbierania zgłoszeń, pracownicy EY przeprowadzą rozmowy z kandydatkami i kandydatami. Rozmowy te umożliwią jury lepsze poznanie historii powstania firm kandydatów, ich funkcjonowania oraz planów na przyszłość.

Zgłoszenia można wysyłać do 28 czerwca za pomocą formularza na stronie www.przedsiebiorcaroku.pl

Finał konkursu odbędzie się w marcu 2025 r. na warszawskim Torze Wyścigów Konnych Służewiec. Partnerami wydarzenia są Santander Bank Polska, SAP Polska, Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie, Polski Fundusz Rozwoju. Partnerzy medialni to TVN24 BiS, Wyborcza.biz, Puls Biznesu. Zwycięzca konkursu będzie reprezentować kraj podczas międzynarodowego finału konkursu EY Entrepreneur of the Year w Monte Carlo.

Biuro Prasowe
Obszar Komunikacji Korporacyjnej i Marketingu, Santander Bank Polska S.A.

biuro.prasowe@santander.pl

Monika Nowakowska
Dyrektor Departamentu Public Relations, Santander Bank Polska S.A.

monika.nowakowska@santander.pl

tel: 22 586 80 40

Biuro Prasowe
Obszar Komunikacji Korporacyjnej i Marketingu, Santander Bank Polska S.A.

biuro.prasowe@santander.pl

Monika Nowakowska
Dyrektor Departamentu Public Relations, Santander Bank Polska S.A.

monika.nowakowska@santander.pl

tel: 22 586 80 40