środowisko naturalne/ekologia sprawy społeczne

Cushman & Wakefield rozpoczyna kampanię „Life Is What We Make It”

17.11.2022 | Cushman & Wakefield

Międzynarodowa firma doradcza Cushman & Wakefield (CWK) rozpoczęła dziś kampanię „Life Is What We Make It”, której celem jest zaprezentowanie wpływu jej współpracy z klientami w 60 krajach na ludzi, społeczności i planetę.

Jako firma zatrudniająca 50 tys. pracowników na całym świecie, Cushman & Wakefield koncentruje się na efektach wspierania swoich klientów. Obejmuje to m.in. zarządzanie nieruchomościami i obiektami o łącznej powierzchni prawie pół miliarda metrów kwadratowych, wykorzystywanie danych i zaawansowanych technologii do zmniejszenia śladu węglowego firmy i jej klientów, a także promowanie różnorodności, równego traktowania i inkluzywnej kultury (DEI) w sposób umożliwiający pracownikom korzystanie z życia i pracy zawodowej w pełni. Kampania „Life Is What We Make It” przedstawia wpływ firmy w tych aspektach.

Kampania „Life Is What We Make It” wyraża przekonanie firmy Cushman & Wakefield o konieczności wspierania ludzi i klientów w osiąganiu celów w zakresie zmieniających się potrzeb związanych z miejscem pracy, a także w sferze ESG i innych. W ramach kampanii Cushman & Wakefield pokazuje, w jaki sposób - we współpracy z klientami - sprawia, że nieruchomości komercyjne stają się zrównoważone, inkluzywne i wpływają na pracowników oraz osoby w nich przebywające.

Nigdy wcześniej potrzeba wywierania znaczącego, pozytywnego wpływu nie była tak pilna jak dziś. Mimo iż jesteśmy liderem w sektorze usług w zakresie nieruchomości, nasi klienci wybierają nas do realizacji szerszego zestawu imperatywów biznesowych, które teraz słusznie obejmują cele związane z ESG i wpływem na społeczności. Nasza nowa kampania „Life Is What We Make It” jeszcze bardziej pokaże, w jaki sposób nieruchomości komercyjne nadal spełniają wymagania złożonego świata – komentuje Brad Kreiger, główny dyrektor marketingu i komunikacji w Cushman & Wakefield.

Kampania będzie prowadzona w mediach społecznościowych na całym świecie do końca 2023 r. z możliwością rozszerzenia jej w przyszłości na prasę i inne media reklamowe. Dodatkowe informacje oraz historie klientów prezentowane w ramach kampanii dostępne są na stronie internetowej firmy Cushman & Wakefield.

O Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) jest wiodącą na świecie firmą doradczą świadczącą usługi na rzecz najemców i właścicieli nieruchomości komercyjnych. Cushman & Wakefield należy do grupy największych firm doradczych na rynku nieruchomości, zatrudnia ok. 50 tysięcy pracowników w 400 biurach i 60 krajach na całym świecie. W 2021 roku jej przychody wyniosły 9,4 mld USD. Do najważniejszych usług świadczonych przez firmę należą zarządzanie nieruchomościami, obiektami i projektami, pośrednictwo w wynajmie powierzchni, obsługa transakcji na rynkach kapitałowych, wyceny i inne. Więcej informacji można uzyskać na stronie: www.cushmanwakefield.com lub na Twitterze: @CushWake

O Cushman & Wakefield