ekonomia/biznes/finanse

Najtańsza na rynku oferta dla firm w Play – internet światłowodowy i 2 karty SIM do smartfona już za 60 zł

06.10.2022 | Play
  • Internet światłowodowy i 2 karty SIM do smartfona za jedyne 60 zł netto
  • Nielimitowane rozmowy, SMS-y/MMS-y oraz 40 GB internetu z pełną prędkością
  • Smartfony idealne dla biznesu

Od 6 października 2022 roku Play wprowadza specjalną ofertę dla klientów biznesowych. Nowe rozwiązanie skierowane jest do firm, które potrzebują niezawodnych narzędzi do pracy, atrakcyjnej oferty i dostępu do sieci. To najkorzystniejsza cenowo na rynku propozycja dla biznesu dla tych, którzy zdecydują się przenieść swoja firmę do Play.

Internet światłowodowy z 2 kartami SIM do smartfona w zestawie

W nowej ofercie Play dla Firm klienci otrzymają dostęp do stabilnego i niezawodnego internetu światłowodowego z prędkością 150 Mb/s oraz 2 karty SIM do smartfona za jedyne 60 zł netto miesięcznie. Na kartach do smartfonów dostępne będą nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y i duża paczka internetu: 40 GB z pełną prędkością. Do zestawu można dokupić kolejne karty SIM za 25 zł netto miesięcznie. Oferta skierowana jest zarówno do nowych klientów Play, jak i UPC.

Smartfony idealne dla biznesu

W ofercie nie zabraknie nowoczesnych smartfonów idealnych do prowadzenia biznesu. Spośród dostępnych modeli Playszczególnie rekomenduje:

- Samsung Galaxy Z Flip4 – z 8-rdzeniowym wydajnym procesorem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ wyposażony w dwa ekrany z podwójnym aparatem - główny 12 + 12 Mpix, przednim 10 Mpix

- Motorola edge 30 neo – z super wyświetlaczem full HD, z 8-rdzeniowym procesorem Snapdragon 695 5G z wytrzymałą baterią, która pozwoli na cały dzień intensywnego użytkowania

Więcej informacji można znaleźć w salonach, u Doradców Biznesowych, pod numerem telefonu 790 600 600 oraz na stronie playdlafirm.pl

Chief Corporate Communications Officer, Play

malgorzata.zakrzewska@play.pl

O firmie Play

Play Communications S.A. jest spółką holdingową grupy Play. W jej skład wchodzi P4 Sp. z o.o., zarządzająca marką Play. Play jest przyjaznym konsumentom operatorem, świadczącym usługi ponad 15 milionom abonentów (stan na 31 grudnia 2018 roku). Play świadczy usługi telefonii komórkowej, przesyłania wiadomości, danych i wideo dla klientów indywidualnych oraz firm (w szczególności MŚP) na podstawie umów abonenckich i ofert przedpłaconych. Nasza nowoczesna sieć telekomunikacyjna 2G /3G /4G LTE wraz z długoterminowymi kontraktami roamingu krajowego obejmuje 99% ludności Polski.

Od czasu komercyjnego startu w 2007 roku, Play wyrósł z pozycji początkującego gracza, aby stać się numerem 1 na rynku mobilnym w Polsce w 2017 roku.

Chief Corporate Communications Officer, Play

malgorzata.zakrzewska@play.pl