nowe produkty/usługi handel

Otwarcie butiku optycznego Fielmann w Lublin Plaza

04.08.2022 | Klépierre

Klienci Lublin Plaza mogą korzystać z szerokiej oferty nowego butiku optycznego Fielmann. W salonie można znaleźć zarówno klasyczne modele okularów przeciwsłonecznych i korekcyjnych, jak i bardziej wyraziste propozycje. Nowy lokal znajduje się na parterze, przy wejściu do centrum Lublin Plaza od ul. Lipowej.

Wyjątkowa oferta i wsparcie ekspertów

W nowym salonie w centrum Lublin Plaza można znaleźć zarówno oprawki z autorskiej kolekcji Fielmann, jak i największych światowych marek, takich jak: Tom Ford, Gucci, Ray-Ban czy Prada. Oferta w salonie Fielmann to ponad 2000 wyjątkowych modeli w korzystnych cenach. W bogatym asortymencie okularów korekcyjnych, przeciwsłonecznych, a także akcesoriów optycznych i soczewek kontaktowych każdy znajdzie coś dla siebie. Eksperci Fielmann wesprą klientów w dopasowaniu oprawek do kształtu twarzy i indywidualnego stylu.

Każda para okularów zakupiona w butiku Fielmann posiada 3-letnią gwarancję. Dodatkowo, jeśli w ciągu 6 tygodni po dokonaniu zakupu w salonie Fielmann, klient znajdzie gdzie indziej taki sam produkt w niższej cenie, może liczyć na zwrot pieniędzy.

Promocja

Począwszy od dnia otwarcia, aż do wyczerpania zapasów, na klientów czekają wyjątkowe promocje:

• markowe okulary przeciwsłoneczne za 99,50 zł
  • markowe okulary korekcyjne za 89 zł (z antyrefleksem gratis)
  • markowe okulary progresywne za 279 zł (z antyrefleksem gratis)

Szczegóły na fielmann.pl/otwarcie/Lublin.

Osoby wypatrujące najgorętszych trendów optycznych na sezon wiosna-lato 2022 zapraszamy już dziś do nowego salonu Fielmann w Lublin Plaza!

Fielmann

Grupa Fielmann to notowana na giełdzie firma rodzinna z siedzibą w Hamburgu. Jako skoncentrowany na kliencie producent okularów i soczewek kontaktowych obsługuje ponad 27 milionów klientów przez platformę omnichannel złożoną z cyfrowych kanałów sprzedaży oraz ponad 900 salonów w 16 krajach. W 2021 roku firma Fielmann sprzedała ponad 142 000 par okularów i wygenerowała w Polsce roczny obrót w wysokości 15 mln EUR.

Obecne i nadchodzące trendy oraz najnowsze modele okularów można śledzić na profilu marki na Instagramie @fielmann.pl.  Na stronie www.fielmann.pl można znaleźć szeroki wybór najmodniejszych okularów słonecznych, a także soczewki kontaktowe i artykuły do ich pielęgnacji.

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

LUBLIN PLAZA

Centrum handlowe Lublin Plaza znajduje się w dogodnej lokalizacji i należy do ulubionych obiektów handlowych lublinian. W 2020 roku otrzymało nominację do Nagrody Miasta Lublin dla Mecenasa Kultury 2019. W centrum znajduje się 100 sklepów i punktów usługowo-handlowych, 8-salowe kino Cinema City oraz fitness klub CityFit. W Lublin Plaza obecne są znane marki takie jak Deni Cler, Tous, Pandora, Kazar oraz lubiane sklepy sieciowe, a wśród nich TK Maxx, H&M, CCC, Reserved, Sinsay, Venezia, Sephora i Douglas. Lublin Plaza dysponuje dwupoziomowym parkingiem ze specjalnie wyodrębnioną strefą udogodnień dla rodzin oraz osób niepełnosprawnych. CH Lublin Plaza posiada certyfikat BREEAM.

Więcej informacji:

www.lublinplaza.pl