nowe produkty/usługi handel

Otwarcie salonu 4F w nowej odsłonie w Poznań Plaza

19.07.2022 | Klépierre

Poznań Plaza zaprasza do powiększonego salonu odzieży sportowej 4F. Sklep został przeniesiony i obecnie znajduje się w nowej lokalizacji na parterze centrum handlowego.

Na klientów 4F czekają wysokiej jakości odzież i akcesoria sportowe. Na większej powierzchni odnaleźć można szerszy asortyment z kolekcji dla dorosłych oraz dzieci. Wystrój lokalu utrzymany jest w nowoczesnym, industrialnym stylu i wpisuje się w aktualną koncepcję identyfikacji marki, a surowe, ciemne wnętrze kontrastuje z żywą kolorystyką kolekcji.

Markę 4F charakteryzuje łączenie jakości, technologii i nowoczesnych materiałów z modnym wzornictwem. W wartości firmy wpisuje się też promocja aktywnego stylu życia oraz rywalizacja w duchu „fair play”. Produkty 4F skierowane są zarówno do profesjonalistów, jak i osób zaczynających przygodę ze sportem lub trenujących hobbystycznie.

4F

4F to europejska marka oferująca wysokiej klasy odzież, akcesoria i sprzęt sportowy. Od ponad 12 lat 4F niezmiennie wspiera profesjonalnych zawodników, jak również amatorów różnorodnych dyscyplin sportowych: od biegania, kolarstwa przez tenis, na sportach zimowych kończąc. Motywujemy do podejmowania wyzwań i determinacji w dążeniu do osiągania coraz lepszych rezultatów. W ubraniach 4F występowali i sięgali po medale sportowcy podczas Igrzysk Olimpijskich w Vancouver 2010, Londynie 2012 i Sochi 2014.

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

POZNAŃ PLAZA

Centrum handlowe Poznań Plaza harmonijnie łączy funkcje handlowe i rozrywkowe dla całej rodziny. Na blisko 30 tys. m2 klienci znajdą około 130 salonów i sklepów z najnowszymi kolekcjami odzieży, biżuterii, galanterii skórzanej czy obuwia, wiele punktów usługowych i gastronomicznych oraz sklep SPAR. W Poznań Plaza znajduje się 10 sal kinowych Cinema City i jedyne w Poznaniu trójwymiarowe kino IMAX. Poznań Plaza posiada certyfikat BREEAM.

www.poznanplaza.pl

www.facebook.com/CH.Poznan.Plaza