handel towary konsumpcyjne

RITUALS w warszawskiej galerii Sadyba Best Mall już w sierpniu

07.07.2021 | Klépierre

Sadyba Best Mall poszerza swoją ofertę otwierając w sierpniu sklep Rituals. Produkty tej marki to kosmetyki, ale także akcesoria do domu, które znane są już polskim konsumentom, ponieważ do tej pory dostępne były w perfumeriach Sephora i Douglas. Sklep będzie znajdował się na parterze galerii.

Rituals to marka, która powstała w 2000 roku w Holandii i jako pierwsza połączyła w swojej ofercie kosmetyki do ciała oraz zapachowe produkty do domu. Filozofią marki jest zmienianie codziennych czynności w wyjątkowe momenty.

Ritauls Cosmetics otwiera pierwsze swoje sklepy w Polsce, jeden z nich będzie się znajdował właśnie w Sadyba Best Mall. Konsumenci będą mogli liczyć na niepowtarzalne doświadczenia – profesjonalną obsługę, a także dostęp do szerokiego asortymentu produktów, obejmujących kosmetyki do pielęgnacji ciała, twarzy, pielęgnację przeciwsłoneczną, akcesoria do domu, takie jak świece zapachowe, patyczki zapachowe, a także zapachy do samochodu oraz kolekcję ubrań Soulwear.

Zapraszamy na zakupy do Sadyba Best Mall! Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, ponieważ w związku z otwarciem zaplanowane są atrakcyjne promocje.

RITUALS

Rituals obecne jest w 33 krajach, w 2650 sklepach (format shop-in-shop) i posiada ponad 850 sklepów niezależnych. Jest także dostępna w kanale Travel Retail: 140 promach i statkach rejsowych, 12 sklepach lotniskowych, a także w ponad 2500 luksusowych hotelach butikowych.  W 2020 w Amsterdamie powstał pierwszy niestandardowy format sklepu: The House of Riutals, a maju 2021 roku otworzyły się w nim dwa nowe piętra z pierwszym na świecie konceptem Body Spa i Mind Spa. W 2021 roku Rituals Cosmetics otwiera swoje pierwsze sklepy w Polsce.

SADYBA BEST MALL

Warszawska galeria handlowa Sadyba Best Mall znajduje się w prestiżowym sąsiedztwie Traktu Królewskiego prowadzącego do Wilanowa, Powsina i dalej do Konstancina–Jeziorny. W ponad 100 sklepach i punktach usługowych oraz gastronomicznych na powierzchni blisko 23 tys. m2 centrum zapewnia klientom szeroki wybór marek i usług. W Sadyba Best Mall obecne są marki premium: Tatuum, Pandora, Lilou; a także szereg popularnych sklepów sieciowych: Esprit, H&M, New Balance, Medicine. Sadyba Best Mall zaprasza także do kina Cinema City, wyposażonego w 12 sal kinowych oraz jedynego w Warszawie trójwymiarowego kina IMAX. Na miłośników tradycyjnie produkowanego pieczywa czeka Vincent – francuska piekarnia, wielbiciele słodkości mogą skorzystać z oferty cukierni A.Blikle. Sadyba Best Mall posiada certyfikat BREEM.

Sadyba Best Mall należy do grupy kapitałowej Klépierre.

www.sadyba.pl

www.facebook.com/SadybaBestMall

www.instagram.com/sadyba_best_mall

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

KLÉPIERRE

Grupa Klépierre, jeden z największych operatorów centrów handlowych obecnych w 16 europejskich państwach, specjalizuje się w nieruchomościach komercyjnych o profilu handlowym. Inwestuje i realizuje wielkopowierzchniowe projekty deweloperskie w wielu krajach Europy, zapewniając także pełen zakres usług związanych z zarządzaniem nimi. Obiekty Klépierre są tworzone zgodnie z założeniami zrównoważonego rozwoju oraz w poszanowaniu środowiska naturalnego.

W Polsce Klépierre jest właścicielem i zarządcą 6 centrów handlowych o łącznej powierzchni handlowej (GLA) 127 800 m2. Są to: Sadyba Best Mall w Warszawie, Lublin Plaza, Poznań Plaza, Rybnik Plaza, Sosnowiec Plaza oraz Ruda Śląska Plaza. Wszystkie obiekty posiadają certyfikat BREEAM.

www.klepierre.com

Senior Account Manager, MSL