nowe produkty/usługi sport towary konsumpcyjne

Najbardziej zabójczy duet - PUMA Eclipse Pack

04.02.2021 | Puma

Warszawa, 4 lutego 2021r. - PUMA prezentuje wyjątkowy Eclipse Pack, stworzony by poruszać się szybko, stylowo i bezszelestnie. Zestaw składający się z pierwszej edycji przełomowego modelu FUTURE Z oraz najnowszej odsłony ULTRA 1.2 w kolorze blackout, pozwala wyprzedzić wszystkich i wszystko, co stoi na drodze do bramki.

FUTURE Z mają na celu podkreślenie stylu gry najbardziej widowiskowych i nieprzewidywalnych graczy na świecie. Zbudowany w oparciu o adaptacyjną opaskę kompresyjną FUZIONFIT+, but zapewnia optymalne usztywnienie i wsparcie przy ruchach obciążających stopy. Cholewka wykonana jest z innowacyjnej dzianiny pokrytej cienką warstwą GripControl Pro, która zapewnia doskonałą kontrolę nad piłką. To nowatorskie rozwiązanie integruje się z innowacyjną podeszwą Dynamic Motion System w kształcie litery Z, która umożliwia wielokierunkowy ruch, poprawiając jednocześnie stabilizację.

Najnowsza edycja UTLRA została wyposażona w ultralekką cholewkę MATRYXEVO, która zapewnia doskonałą stabilizację i przyczepność, jednocześnie zapewniając ponadprzeciętną prędkość ruchu
i piorunujące przyspieszenie. Osiąganie doskonałych wyników jest możliwe dzięki połączeniu cholewki MATRYXEVO z podeszwą Peba SpeedUnit. Innowacyjna podeszwa łączy w sobie kolce w przedniej części oraz korki w kształcie litery V zaprojektowane tak, aby zagwarantować odpowiednią szybkość i przyspieszenie. W kluczowych miejscach zastosowano cienką powłokę GripControl Pro, która zapewnia pełną kontrolę nad piłką.

Oba modele z PUMA Eclipse Pack są już dostępne na stronie PUMA.com, a także u wybranych partnerów handlowych.

Account Executive, MSL

krzysztof.brodowski@publicisgroupe.com

PUMA jest jedną z wiodących na rynku marek sportowych, projektującą i sprzedającą obuwie, odzież oraz akcesoria. Od ponad 70 lat nieustannie buduje reputację producenta tworzącego najlepsze produkty dla sportowców na całym świecie. W swojej ofercie PUMA posiada produkty w linii lifestyle i performance w kategoriach: piłka nożna, bieganie, trening, koszykówka, golf oraz sporty motorowe. Marka od lat angażuje się w ekscytujące współprace ze znanymi projektantami, przenosząc sport do kultury oraz mody ulicznej. Grupa PUMA jest właścicielem marek PUMA, Cobra Golf oraz stichd. Firma dystrybuuje swoje produkty w ponad 120 krajach, zatrudnia ponad 16 000 osób na całym świecie, a jej siedziba mieści się w Herzogenaurach w Niemczech. Więcej informacji można znaleźć na stronie: http://www.puma.com.

Account Executive, MSL

krzysztof.brodowski@publicisgroupe.com