nowe produkty/usługi handel towary konsumpcyjne

Galaxy Tab S6 Lite w przedsprzedaży z etui Book Cover w prezencie

Rozpoczęła się przedsprzedaż nowego tabletu Galaxy Tab S6 Lite, stworzonego z myślą o pracy i rozrywce. Pierwsi nabywcy tego tabletu otrzymają w prezencie etui Book Cover. Przedsprzedaż potrwa do 14 maja a pula prezentów jest ograniczona.

Dzięki dużemu wyświetlaczowi, smukłej i kompaktowej obudowie oraz zaprojektowanemu na nowo rysikowi S Pen w zestawie, Galaxy Tab S6 Lite świetnie sprawdzi się zarówno w tworzeniu, jak i konsumpcji ulubionych treści. Bez względu na to, czy tablet ma służyć do pracy, nauki, czy rozrywki, nowy rysik S Pen doskonale sprawdzi się podczas notowania, szkicowania, a także ułatwi wykonywanie kilku zadań jednocześnie. Galaxy Tab S6 Lite wyposażono również w szereg inteligentnych funkcji, które sprawiają, że słuchanie muzyki, przesyłanie strumieniowe wideo, zakupy online lub łączenie się ze znajomymi jest łatwiejsze i przyjemniejsze.

Galaxy Tab S6 Lite może być używany przez całą rodzinę. Dzięki Samsung Kids[1] można ustawić dzienne limity czasu na zabawę, ograniczyć dostęp do niektórych aplikacji i bezpiecznie wprowadzić swoje dzieci w cyfrowy świat dzięki gamie kreatywnych, kolorowych aplikacji do nauki i gier.

Galaxy Tab S6 Lite zadebiutuje w dwóch kolorach[2]: Oxford Gray i Angora Blue, z dopasowanym kolorystycznie rysikiem S Pen. Etui dostępne będą w kolorach niebieskim, szarym i różowym.

Więcej na stronie https://www.samsung.com/pl/promocje/tablety/przedsprzedaz-tabs6lite/

* Wszystkie cechy mogą się różnić w zależności od kraju i operatora telefonii komórkowej.

* Wszystkie specyfikacje i opisy zawarte w niniejszym dokumencie mogą się różnić od rzeczywistych specyfikacji i opisów urządzenia. Samsung zastrzega sobie prawo do wprowadzania, bez wcześniejszego powiadomienia, zmian na tej stronie internetowej i w jej treści, co obejmuje między innymi funkcjonalność, funkcje, specyfikacje, interfejs graficzny, zdjęcia, filmy, korzyści, wzornictwo, ceny, komponenty, wydajność, dostępność, możliwości i wszelkie inne informacje o produkcie.

[1] Dostępność Samsung Kids może się różnić w zależności od kraju, urządzenia i funkcji. Więcej informacji podano na stronie internetowej https://www.samsung.com/kids.

[2] Dostępność kolorów może się różnić w zależności od kraju.

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.
Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie