media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

Cargill nowym klientem Neurona

Neuron Agencja Public Relations opracuje i zrealizuje dla firmy Cargill kampanię wprowadzającą nowy produkt na polski rynek.

Cargill to globalne przedsiębiorstwo, obecne w 70 krajach na całym świecie. Oferuje usługi i produkty spożywcze, rolne, finansowe i przemysłowe.

W ramach umowy Neuron będzie informować wybranych adresatów kampanii o walorach prozdrowotnych nowego produktu wprowadzanego na rynek przez firmę Cargill. Agencja odpowiedzialna będzie także za przygotowanie i realizację kampanii promocyjnej obejmującej media branżowe oraz platformy reklamowe online.

Za realizację zadań odpowiada Marta Adamska oraz Grażyna Stec. Agencja została wybrana w trybie przeglądu ofert przeprowadzonego przez klienta. Firmy rozpoczęły współpracę od kwietnia 2020 roku.

Paweł Soproniuk
partner, Neuron Agencja Public Relations Sp. z o.o.

biuro@neuron.pl

tel: 222996629

Neuron to warszawska agencja specjalizująca się w doradztwie strategicznym i prowadzeniu projektów komunikacyjnych. Do klientów firmy należą m.in. PKO Bank Polski, ZyXEL oraz Neuroforma. Więcej informacji: www.neuron.pl

Paweł Soproniuk
partner, Neuron Agencja Public Relations Sp. z o.o.

biuro@neuron.pl

tel: 222996629