ekonomia/biznes/finanse nauka/edukacja/szkolenia

„Biznesuj Bezpiecznie: e-warsztaty” – BGŻ BNP Paribas Faktoring zaprasza na kolejną edycję webinariów

20.11.2019 | Bank BNP Paribas

21 listopada rusza piąta edycja cyklu edukacyjnych webinariów „Biznesuj Bezpiecznie: e-warsztaty”, organizowanych przez BGŻ BNP Paribas Faktoring. Seminaria kierowane są do właścicieli oraz pracowników małych, średnich i dużych firm oraz korporacji. Spotkania poprowadzą uznani eksperci z dziedziny prawa, podatków, optymalizacji procesów, cyberbezpieczeństwa oraz ochrony danych osobowych. Webinaria są bezpłatne, a udział w nich może wziąć nawet kilka osób z jednej firmy.

„Biznesuj bezpiecznie: e-warsztaty” są doskonałą okazją do zdobycia praktycznej wiedzy, opartej na przykładach, bez konieczności wychodzenia z biura. Poprzednie edycje webinariów spotkały się z ogromnym zainteresowaniem przedsiębiorców i bardzo pozytywnym przyjęciem.

Podczas webinariów eksperci przybliżą zagadnienia bezpiecznej sprzedaży w sieci, omówią kwestie dopuszczalności outsourcingu usług na tle przepisów RODO. Prowadzący poruszą również temat białej listy podatników VAT, opowiedzą jak radzić sobie z cyberzagrożeniami oraz jak budować organizację łączącą efektywność w działaniach z satysfakcją pracowników. W trakcie każdego e-warsztatu uczestnicy będą mieli możliwość rozmowy z ekspertami, wymiany doświadczeń i zadawania pytań poprzez moderowany na żywo czat.

Partnerami bieżącej edycji webinarów organizowanych przez BGŻ BNP Paribas Faktoring są: kancelaria prawna PJ Legal, administrator bezpieczeństwa informacji DPAG – Data Protection Advisory Group, firma audytorsko-doradcza Mazars, firma doradcza Compass & Partners oraz firma informatyczna Integrity Partners.

W ramach cyklu na przełomie listopada i grudnia br. odbędzie się pięć warsztatów. Szczegółowe informacje na temat e-warsztatów, ich harmonogram oraz formularz rejestracyjny dostępne są na stronie: https://biznesujbezpiecznie.pl/.

Serdecznie zapraszamy!

Izabela Tworzydło
Dyrektorka Dep. Komunikacji Korporacyjnej, Rzeczniczka prasowa, BNP Paribas Bank Polska

izabela.tworzydlo@bnpparibas.pl