media/marketing/reklama

Cushman & Wakefield z nagrodami na X Gali PRCH

15.10.2019 | Cushman & Wakefield

Międzynarodowa firma doradcza Cushman & Wakefield zajęła 3. miejsce w plebiscycie 10-lecia konkursu PRCH Retail Awards, w którym uhonorowano firmy mające największy wpływ na rozwój rynku powierzchni handlowych w Polsce w ciągu ostatniej dekady. Dodatkowo, zespół zarządzający CH Złote Tarasy otrzymał wyróżnienie za kampanię pt. „A Ty co dasz od siebie w te święta?”. W tym roku Gala PRCH Retail Awards odbyła się 10 października w Auli Wydziału Fizyki Politechniki Warszawskiej.

Dzięki złożonej i merytorycznej ocenie wybitnych ekspertów branżowych, środowisk naukowych, marketingu i mediów, nagrody PRCH Retail Awards są uznawane za najbardziej prestiżowe i wiarygodne na rynku. Kapituła konkursu co roku wybiera najlepsze projekty, sieci handlowe oraz kampanie promocyjne i wizerunkowe, które mają istotny wpływ na rozwój branży w danym roku. Laureaci konkursu ogłaszani są podczas Gali PRCH Retail Awards.

- Przede wszystkim dziękujemy za oddane głosy. Dla firmy świadczącej usługi doradztwa na rynku handlowym zajęcie trzeciego miejsca w plebiscycie, w którym znalazło się wiele firm deweloperskich i inwestorów, jest naprawdę ogromnym wyróżnieniem. Oznacza to, że jesteśmy potrzebni, a nasza praca jest doceniania – odbierając nagrodę powiedziała Joanna Kłusek, Partner, Dyrektor ds. powierzchni handlowych w Dziale Zarządzania Nieruchomościami Cushman & Wakefield.

- To było fantastyczne 10 lat działalności na rynku powierzchni handlowych, za które chciałabym podziękować naszym partnerom biznesowym – dodała Magdalena Gniazdowska, Associate w dziale powierzchni handlowych, Cushman & Wakefield.

W tegorocznej, jubileuszowej edycji konkursu, jurorzy rozpatrzyli rekordową liczbę zgłoszeń (116) w 19 kategoriach. Złote wyróżnienie za kampanię „A Ty co dasz od siebie w te święta?” realizowaną od połowy listopada do końca grudnia w 2018 roku w warszawskich Złotych Tarasach, odebrała międzynarodowa firma doradcza Cushman & Wakefield.

- Niezwykłe jest docenienie projektu niekomercyjnego, gdyż nagrodzona kampania Złotych Tarasów „A co Ty dasz od siebie w te święta?” to kampania misyjna, która w przedświątecznej gorączce zakupowej, zwracała uwagę na wartości, o które niezwykle trudno w dzisiejszym, zabieganym świecie. Czas, bliskość i empatia to trzy słowa, które odgrywały główną rolę w naszym projekcie. Wyniki kampanii wskazują, że każdy mieszkaniec Warszawy spotkał się z tym przekazem średnio siedem razy, więc mamy nadzieję, że dzięki temu, wielu z nich udało się znaleźć czas dla siebie i bliskich lub pomóc potrzebującym. Złote Tarasy to bijące serce stolicy i cieszymy się, że tą kampanią udało się nam skraść zarówno serca mieszkańców stolicy, jak i jurorów – podsumowuje Sylwia Wiszowata-Łazarz, Associate Director w Dziale Zarządzania Nieruchomościami Cushman & Wakefield.

O Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) jest wiodącą na świecie firmą doradczą świadczącą usługi na rzecz najemców i właścicieli nieruchomości komercyjnych. Cushman & Wakefield należy do grupy największych firm doradczych na rynku nieruchomości, zatrudnia ok. 51 tysięcy pracowników w 400 biurach i 70 krajach na całym świecie. W 2018 roku jej przychody wyniosły 8,2 mld USD. Do najważniejszych usług świadczonych przez firmę należą zarządzanie nieruchomościami, obiektami i projektami, pośrednictwo w wynajmie powierzchni, obsługa transakcji na rynkach kapitałowych, wyceny i inne. Więcej informacji można uzyskać na stronie: www.cushmanwakefield.pl lub na Twitterze: @CushWakeCE

O Cushman & Wakefield