handel

Szkoła Stylu w Sadyba Best Mall

28.08.2019 | Klépierre

Nowy rok szkolny zbliża się wielkimi krokami, zatem czas najwyższy przygotować garderobę na jesienny powrót do nauki. W dniach 30-31 sierpnia  Sadyba Best Mall zaprasza na wydarzenie specjalne „Szkoła Stylu”. Każdy, kto odwiedzi galerię w tych dniach będzie mógł wczuć się w rolę modela czy modelki i zaprezentować najnowsze trendy kolekcji Back to school 2019 na profesjonalnym wybiegu, który powstanie w głównym pasażu galerii.

Pokaz obejmie prezentację stylizacji dla dzieci i młodzieży, a także najnowszych trendów w modzie damskiej i męskiej. Organizatorzy zaplanowali również wiele innych atrakcji na miejscu towarzyszących pokazom mody.

Studio modowe by Karolina Gilon – 30 sierpnia

W piątek, 30 sierpnia gościem specjalnym „Szkoły Stylu” będzie Karolina Gilon – znana influencerka, doskonale znająca się na modzie i światowych trendach. Wszyscy zainteresowani będą mieli okazję zrobić sobie z Karoliną selfie i zdobyć jej autograf.

Atelier fotograficzne i sesje zdjęciowe z Jackiem Boneckim

W centrum pojawi się również studio fotograficzne, prowadzone przez Jacka Boneckiego, znanego fotografa, artystę i podróżnika, autora książki „Fotograf w podróży”. Zaprosi on klientów galerii do profesjonalnych sesji zdjęciowych, a każdy otrzyma kopię swoich fotografii. Ponadto uczestnicy będą mogli podejrzeć warsztat fotografa oraz kulisy sesji zdjęciowej.

Kącik stylizacji

Na terenie galerii powstanie także specjalna strefa stylizacji, w której będzie można poddać się metamorfozie i uzyskać porady stylistów, fryzjerów oraz makijażystek.

Kącik Instaxowy

Podczas „Szkoły Stylu” Sadyba Best Mall zaprasza wszystkich do fotograficznego kącika, w którym czekać będą najnowsze aparaty Instax. To doskonała okazja do zapoznania się z podstawami fotografii, a także by wykonać kilka niepowtarzalnych zdjęć.

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

SADYBA BEST MALL

Warszawska galeria handlowa Sadyba Best Mall znajduje się w prestiżowym sąsiedztwie Traktu Królewskiego prowadzącego do Wilanowa, Powsina i dalej do Konstancina – Jeziorny. W 90 sklepach na powierzchni blisko 23 tys. m2 centrum zapewnia klientom szeroki wybór marek i usług. W Sadyba Best Mall obecne są marki premium: Simple, Tatuum, Pandora, Lilou; a także szereg popularnych sklepów sieciowych: Esprit, H&M, New Balance, Medicine. Sadyba Best Mall zaprasza także do kina Cinema City, wyposażonego w 12 sal kinowych oraz jedynego w Warszawie trójwymiarowego kina IMAX. Na miłośników tradycyjnie produkowanego pieczywa czeka Vincent - francuska piekarnia. Sadyba Best Mall posiada certyfikat BREEAM.

Sadyba Best Mall należy do grupy kapitałowej Klépierre, która jest właścicielem dużych obiektów handlowych w 16 krajach Europy. W Polsce posiada 6 centrów handlowo-rozrywkowych: Sadyba Best Mall w Warszawie, Poznań Plaza, Lublin Plaza, Ruda Śląska Plaza, Sosnowiec Plaza oraz Rybnik Plaza.

Więcej informacji:

www.sadyba.pl