media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

Order Finansowy dla ING Lease

ING Lease został nagrodzony Orderem Finansowym 2018 za produkt Leasing on-line w Moje ING.

W plebiscycie organizowanym przez miesięcznik Home&Market wyłoniono najciekawsze produkty finansowe, które w 2018 roku w szczególny sposób wyróżniły się na rynku oraz cieszyły się największym uznaniem klientów indywidualnych i biznesowych. W kategorii „Leasing" wyróżniono ING Lease za produkt Leasing on-line w Moje ING.

Leasing on-line w systemie bankowości internetowej Moje ING jest dostępny przez całą dobę. Klienci ING mogą wypełnić wniosek w dogodnym dla siebie miejscu i czasie, bez konieczności wychodzenia z biura lub domu.

Po zalogowaniu w systemie bankowości internetowej Moje ING, klient wprowadza podstawowe dane pojazdu, np. marka, model i cena oraz wybiera optymalne do swoich potrzeb i płynności finansowej warunki umowy leasingu: okres umowy, wysokość udziału własnego oraz wartości końcowej. Te dane wystarczają, aby natychmiast otrzymać kalkulację zawierającą całkowity koszt leasingu i wysokość miesięcznej raty. Zakończenie procesu składania wniosku następuje po uzupełnieniu danych oraz dodaniu zdjęć lub skanów wymaganych dokumentów.

Ewa Szerszeń
Zastępca Rzecznika Prasowego, ING Lease (Polska) Sp. z o.o.
Ewa Szerszeń

ewa.szerszen@ingbank.pl