transport turystyka/wypoczynek

Emirates Skywards i Moët Hennessy oferują wyjątkowe doświadczenia

08.02.2024 | Emirates
  • Emirates i flydubai nawiązali partnerstwo z LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy), aby dać elitarnym członkom programu lojalnościowego szansę na odwiedzenie wyjątkowych winnic we Francji
  • Członkowie programu lojalnościowego mogą teraz licytować mile z programem Skywards Exclusives, aby wygrać czterodniową luksusową podróż do Szampanii i Paryża.

Warszawa, 8 lutego 2024: Emirates i Moët Hennessy witają nowy rok ekskluzywnym, nie do kupienia doświadczeniem dla członków programu Skywards. Od wczoraj, elitarni członkowie mogą licytować swoje mile wraz z Skywards Exclusives , aby mieć szansę na wygranie podróży do Francji z LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton), gdzie odkryją idylliczne winnice w Szampanii i urokliwe uliczki Paryża.

Zaczynając od 250 000 mil Skywards, niepowtarzalna okazja obejmuje dwudniową wycieczkę do Szampanii oraz dwudniową wycieczkę do Paryża. Oferta jest dostępna dla wszystkich członków Emirates Skywards Gold i Platinum oraz obowiązuje od 25 kwietnia do 29 kwietnia 2024 roku*.

Popijaj i spaceruj po regionie Szampanii

Od 25 do 27 kwietnia, oferta będzie obejmowała:

• Jedną noc dla dwóch osób w hotelu Royal Champagne, wraz z posiłkami.
  • Jedną noc dla dwóch gości w Château de Saran, ekskluzywnym domu Moët & Chandon, wraz z posiłkami.
  • Ekskluzywną degustację, zwiedzanie piwnic z winem i eksplorację winnic.
  • Degustację na zamówienie Dom Pérignon w prywatnym salonie.
  • Ekskluzywną kolację Grand Vintage Moët & Chandon.
  • Wizytę w historycznym opactwie Hautvillers.

Miasto świateł i kulinarnych rozkoszy

Od 27 do 29 kwietnia, oferta będzie obejmowała:

• Dwudniowy pobyt dla dwóch gości w hotelu Le Meurice, wraz z wszystkimi posiłkami.
  • Wyjątkowe doświadczenie kulinarne z Moët & Chandon.
  • Ekskluzywną wizyta w Muzeum Diora.
  • Kolację w restauracji z gwiazdką Michelin z Dom Pérignon.
  • Wizytę na wystawie Iris Van Herpen w Musée des Arts Décoratifs oraz w Luwrze.
  • Malowniczy rejs po Sekwanie, aby zakończyć wakacje w stylu.

Aby uzyskać więcej informacji, kliknij tutaj.

Ciesz się najlepszym szampanem na pokładzie Emirates.

Pasażerowie linii Emirates cieszą się szampanem Moët Hennessy na pokładzie od ponad 30 lat. Dzięki długotrwałemu partnerstwu linii lotniczej z wiodącym producentem szampana na świecie, klienci mogą korzystać z ekskluzywnych i wyjątkowych doświadczeń dostosowanych specjalnie dla członków programu Skywards.

Emirates jest obecnie jedyną linia lotniczą na świecie, która serwuje szampana Moët & Chandon oraz Veuve Clicquot na pokładzie w klasie biznes, a Dom Pérignon w klasie pierwszej. Klienci podróżujący do i przez Dubaj mogą również skorzystać z unikalnego salonu szampana Moët & Chandon w poczekalni biznes Emirates w terminalu B, gdzie również mogą skosztować pysznych przekąsek przygotowanych przez szefów kuchni z gwiazdką Michelin.

Od 2006 roku linia Emirates zainwestowała ponad 1 miliard USD w swój program winiarski. Linia lotnicza jest również największym globalnym partnerem Dom Pérignon i obecnie oferuje ponad 36 różnych odmian francuskich win i szampanów na pokładzie swoich samolotów.

Poczuj dreszczyk emocji dzięki ekskluzywnym usługom Skywards

Program Emirates Skywards jest znany z oferowania swoim ponad 30 milionom członków niestandardowych i spersonalizowanych nagród, w powietrzu i na ziemi. Skywards Exclusives to unikalna inicjatywa programu lojalnościowego linii lotniczej, która zapewnia członkom dostęp do ekskluzywnych doświadczeń z portfolio sponsorowanego Emirates.

W zeszłym roku program lojalnościowy nawiązał partnerstwo z Dilmah Tea, aby zaoferować członkom doświadczenia inspirowane herbatą oraz szansę na odwiedzenie bujnych plantacji herbaty na Sri Lance.

Członkowie mogą również licytować lub wymieniać mile i poczuć dreszczyk emocji na niektórych z najbardziej prestiżowych wydarzeń sportowych na świecie, w tym w piłce nożnej, golf, tenisie, krykiecie i wielu innych.

Po więcej informacji, odwiedź stronę exclusives.skywards.com.

* Obowiązuje regulamin.

* Oferta jest ważna dla wszystkich członków Emirates Skywards Gold i Platinum (na całym świecie).

*Transport z/na lotnisko Paryż Charles de Gaulle oraz z/na wszystkie wymienione aktywności w harmonogramie jest wliczony w cenę.

* Oferta nie obejmuje biletów lotniczych linii Emirates z/do Francji.

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

O Emirates

Linie lotnicze Emirates, obsługujące pasażerów międzynarodowych, rozpoczęły działalność w Polsce w 2013 roku, wypełniając niszę w segmencie lotów długodystansowych. Dzienne połączenia z Warszawy do Dubaju obsługiwane są przez ultranowoczesne Boeingi 777-300ER w dwu- i trzyklasowej konfiguracji, oferując pasażerom nowy wymiar podróżowania.

Ze swojego globalnego węzła w Dubaju linie Emirates obsługują pasażerów na sześciu kontynentach, świadcząc wysokiej jakości usługi transportu lotniczego, które wspomagają rozwój turystyki i wymiany handlowej. Linia zdobyła uznanie pasażerów za wiodące w branży usługi na ziemi i w powietrzu, świadczone przez pełnych pasji pracowników reprezentujących ponad 160 narodowości.

Linie Emirates dysponują największą na świecie flotą szerokokadłubowych samolotów Boeing 777 i Airbus A380, oferując przestronne kabiny i wyjątkowe usługi na pokładzie, takie jak podniebny salonik pokładowy i prysznic Shower Spa na pokładach samolotów A380 oraz system rozrywki pokładowej ice dostępny na wszystkich fotelach, który 17 lat z rzędu zajmuje czołowe miejsca w rankingu "best in sky". Emirates angażują się w działalność proekologiczną i skupiają się na trzech obszarach: ograniczeniu emisji, odpowiedzialnej konsumpcji oraz ochronie dzikiej przyrody i siedlisk.

Zapraszamy na stronę Emirates www.emirates.com.

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

O Emirates

Zapraszamy na stronę Emirates www.emirates.com.