technologie media/marketing/reklama

Nie z tego świata – Żabson i Samsung ponownie łączą siły

Żabson i Samsung ponownie łączą siły. W ramach współpracy z okazji premiery najnowszego, Galaxy Z Flip4, artysta stworzył nowy utwór, teledysk oraz zaprojektował specjalne akcesoria dedykowane urządzeniom Galaxy.

Nowy utwór Żabsona, „Nie z tego świata” jest już dostępny w wiodących serwisach streamingowych, a po raz pierwszy na żywo usłyszeli go fani w trakcie drugiego dnia Fest Festiwalu, gdzie spotkał się z entuzjastycznym przyjęciem. Piosence towarzyszy wideoklip, który wyreżyserował sam Żabson. Produkcją zajęło się Porobione Studio, a za montaż odpowiadała god.wifi.

Dzięki takim kampaniom poniedziałki nie są tak straszne, a piątki tak odległe. To, jak rozwija się nasza współpraca z Żabsonem, artystą odważnym i świadomym, a do tego pewnie sięgającym po to, czego chce, jest dla nas cenną lekcją.  Nasz ambasador idealnie odzwierciedla cechy i dążenia użytkowników Galaxy Z Flip4 – „chce i zrobię to” - powiedziała Magdalena Sielachowicz-Nowakowska, Head of Marketing dywizji MX w Samsung Electronics Polska.

Dodatkowo, w ramach współpracy, Żabson zaprojektował specjalną saszetkę dedykowaną nowym Galaxy. Akcesorium dostępne w limitowanej ilości sztuk, będzie dostępne już we wrześniu.

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.
Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie