transport turystyka/wypoczynek

Lataj taniej na Seszele, Malediwy i Mauritius

04.10.2021 | Emirates

Niesamowita oferta lotów do miejsc na Oceanie Indyjskim to możliwość ucieczki przed zimnem i podążania za słońcem

4 października 2021 r. – Warszawa, Polska – Emirates uruchomiły wyjątkową ofertę dla turystów planujących podróż na Seszele, Malediwy i Mauritius. Wszyscy pasażerowie Emirates lecący na wyspy Oceanu Indyjskiego mogą korzystać ze specjalnych taryf cenowych* dla osób towarzyszących. Promocja obowiązuje w przypadku rezerwacji dla więcej niż 2 osób, począwszy od 2 749 zł w klasie ekonomicznej i od 11 399 zł w klasie biznes. Pasażerowie Emirates mogą skorzystać z promocji, rezerwując lot na stronie emirates.com w dniach od 3 do 16 października 2021 r. w klasie ekonomicznej i klasie biznes na podróż do 30 czerwca 2022 r. Oferta jest również dostępna za pośrednictwem współpracujących biur podróży.

Ponadto, linie Emirates zwiększają elastyczność na pokładzie dzięki wyjątkowej ofercie możliwości wyboru miejsc regularnych.

Regularny wybór miejsc za 1 EUR

Podczas rezerwacji lotów w klasie ekonomicznej na stronie emirates.com, klienci Emirates będą mogli wybrać miejsce w specjalnej cenie 1 EUR. Niezależnie od tego czy będzie to miejsce przy oknie z dobrym widokiem, czy miejsce przy przejściu, podróżni spędzą czas na pokładzie samolotu Emirates dokładnie tak, jak chcą. Oferta dla maksymalnie czterech pasażerów jest dostępna wyłącznie na emirates.com i należy ją zarezerwować przed zakończeniem rezerwacji lotów do 4 dni przed pierwszym lotem do miejsca docelowego. Oferta dotyczy taryf Economy Special i Saver z Europy na Seszele, Malediwy i Mauritius.

Malediwy

Z 1200 wyspami o długości blisko 900 km, Malediwy to idealny kierunek w czasach, kiedy należy zachowywać dystans społeczny. Na większości wysp jest tylko jeden kurort, w którym wczasowicze mogą wygrzewać się w słońcu. Turyści mogą zażywać kąpieli słonecznych albo nurkować w turkusowej wodzie, co czyni pobyt w domku na wodzie jeszcze bardziej atrakcyjnym.

Wymagania podróżne pod linkiem.

Linie Emirates oferują obecnie 21 lotów tygodniowo na Malediwy na pokładach samolotu Boeing 777-300ER.

Seszele

Wizyta na Seszelach to doświadczenie zielonych gór, gwarnych targów i doskonałych plaż. Grupa wysp ponownie otworzyła swoje granice i wita gości z całego świata, niezależnie od tego, czy są zaszczepieni.

Wymagania podróżne pod linkiem.

Emirates latają na Seszele codziennie samolotami Boeing 777-300ER.

Mauritius

Mauritius jest jednym z najlepszych miejsc na świecie na wakacje na plaży, od tętniącego życiem Grand Baie na północy po relaksujący, wysadzany drzewami pas St Félix na południu. Wszyscy wczasowicze, niezależnie od wieku, podróżujący na piaszczyste plaże Mauritiusa, są zobowiązani do przedstawienia negatywnego wyniku testu PCR na COVID-19 wykonananego w ciągu 72 godzin od ostatniego wejścia na pokład.

Wymagania podróżne pod linkiem.

Emirates latają na Mauritius codziennie samolotami Airbus A380.

Podróż z Emirates

W związku z ponownym otwarciem międzynarodowych granic i złagodzeniem ograniczeń w podróżowaniu, linie Emirates wznowiły obsługę pasażerów do ponad 120 miejsc docelowych i obecnie obsługują codzienne loty pasażerskie z Warszawy do Dubaju. Dubaj jest jednym z pierwszych miast na świecie, które otrzymało oznaczenie „Safe Travels” od Światowej Rady Podróży i Turystyki (WTTC). Potwierdza to wszechstronne i skuteczne działania podjęte przez władze, które mają na celu zapewnić gościom bezpieczeństwo.

Bezstresowa podróż: traktując zdrowie i dobre samopoczucie pasażerów jako najwyższy priorytet, linie Emirates wprowadziły kompleksowy zestaw środków bezpieczeństwa na każdym etapie podróży. Linie lotnicze wprowadziły również niedawno technologię zbliżeniową i rozszerzyły swoje możliwości weryfikacji cyfrowej, aby zapewnić swoim klientom jeszcze więcej możliwości korzystania z IATA Travel Pass.

Emirates nadal przodują w branży dzięki innowacyjnym produktom i usługom, które odpowiadają na potrzeby podróżnych w tym dynamicznym czasie. Ostatnio przewoźnik rozwinął swoje inicjatywy w zakresie obsługi klienta, oferując jeszcze bardziej elastyczne zasady rezerwacji, rozszerzenie ochrony ubezpieczeniowej od wielu ryzyk i pomagając lojalnym klientom w zachowaniu ich mil i statusu członkostwa.

Pasażerowie powinni sprawdzać najnowsze rządowe ograniczenia podróży w swoim kraju pochodzenia i upewniać się, że spełniają wymagania dotyczące podróży do miejsca docelowego. Więcej informacji na temat wymogów wjazdowych dla międzynarodowych gości do Dubaju można znaleźć na stronie: https://www.emirates.com/pl/polish/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

* Taryfy na jedną osobę

Sezonowość/Daty wyłączone z promocji

Zakup z wyprzedzeniem 7 dni

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

O Emirates

Od momentu założenia w 1985 r. linie Emirates otrzymały ponad 500 międzynarodowych nagród za niezrównanej jakości obsługę pasażera.

Linie mają siedzibę w Dubaju, jednym z niewielu miast na świecie, które realizuje politykę otwartych przestworzy, i obok 150 innych linii lotniczych prowadzą działalność na zasadach swobodnej i uczciwej konkurencji.

Flota linii składa się z 270 szerokokadłubowych maszyn, w tym 12 samolotów towarowych, i należy do najmłodszych w przestworzach. Obecnie linie Emirates oczekują na dostawę 214 samolotów.

Linie Emirates obsługują loty w 157 kierunkach w 83 krajach Europy, Ameryki Północnej i Południowej, Bliskiego Wschodu, Afryki, Azji Południowej, Dalekiego Wschodu i Australazji.

Zapraszamy na stronę Emirates www.emirates.com

Senior Account Manager, MSL