nowe produkty/usługi media/marketing/reklama

Zyskaj aż 300 PLN zwrotu za zakup smartfonu Galaxy A52s 5G

Rusza niezwykła październikowa promocja od Samsung, w której przy zakupie smartfonu Galaxy A52s 5G można zyskać aż 300 PLN zwrotu na konto.

Kupując smartfon Galaxy A52s 5G w terminie od 4 do 24 października 2021 u partnerów handlowych, można zyskać częściowy zwrot wydanej kwoty, korzystając z promocji cashback[1].

Jak wziąć udział z promocji?

Dokonaj zakupu Galaxy A52s 5G w okresie od 04.10 do 24.10.2021 u partnerów handlowych[2].

Aktywuj zakupione urządzenie i zgłoś się do udziału w promocji, klikając w baner dostępny w aplikacji Samsung Members na urządzeniu i wypełnij formularz zgłoszeniowy w terminie od 04.10.2021 do 30.10.2021. Do formularza należy załączyć dowód zakupu urządzenia.

Wypłata nagrody nastąpi w ciągu 21 dni kalendarzowych od daty akceptacji zgłoszenia.

Pula zwrotów w promocji jest ograniczona. Uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę. Promocja trwa do 24.10.2021 lub do wyczerpania puli nagród. O przyznaniu nagrody decyduje termin zgłoszenia do promocji. Szczegółowe warunki oraz regulamin promocji można znaleźć na stronie: zwrot-A52s5G.samsung.pl.

[1] Szczegółowe warunki oraz regulamin promocji „Promocja cashback – Galaxy A52s – zwrot 300 zł” można znaleźć na stronie: zwrot-A52s5G.samsung.pl.

[2] Partnerzy prowadzący  promocję: Orange Polska S.A., P4 Sp. z o.o., Polkomtel Sp. z o.o., T-Mobile Polska S.A., RTV EURO AGD (EURO-net Sp. z o.o.), oleole.pl (EURO-net Sp. z o.o.), Media Expert (TERG S.A.), electro.pl (TERG S.A.), avans.pl (TERG S.A.), Media Markt oraz Saturn (Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.), NEONET S.A., NEO24.PL S.A., Komputronik (Komputronik S.A. w restrukturyzacji), karen.pl (Komputronik S.A. w restrukturyzacji), x-kom sp. z o.o., al.to sp. z o.o., I-Terra Sp. z o.o. -  Samsung Brandstores oraz samsung.com/pl/. Uwaga: Sklepy partnerskie epp.sklepsamsung.pl, sepol.sklepsamsung.pl,  sepm.sklepsamsung.pl prowadzone przez I-Terra sp. z o.o. nie biorą udziału w promocji, Vobis (I-Terra Sp. z o.o.), Samsung Brandstores (Matrix Media Sp. z o.o.), matrixmedia.pl (Matrix Media Sp. z o.o.), Tele Magic Sp. Z o.o. , 4CV Mobile Sp. Z o.o. SP. K (serwis na Postępu 14, Warszawa), Morele.net (Morele.net Sp. z o.o.), AB FOTO (Ab Foto Sp. z o.o.), Empik S.A.

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.
Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie