nowe produkty/usługi turystyka/wypoczynek

Emirates Skywards z ekskluzywną ofertą dla członków programu

02.04.2021 | Emirates

2 kwietnia 2020 r. – Warszawa, Polska – Emirates Skywards, wielokrotnie nagradzany program lojalnościowy Emirates i flydubai, wprowadził ekskluzywną ofertę, aby pomóc członkom w szybszym uzyskaniu wyższego statusu. Członkowie mogą automatycznie zdobywać podwójne mile poziomu za wszystkie loty Emirates i flydubai zarezerwowane od 1 kwietnia do 30 czerwca za podróż od 1 kwietnia do 30 grudnia 2021 r.*

Aby skorzystać z promocji, klienci muszą być obecnymi członkami Emirates Skywards lub dołączyć do programu przed 30 czerwca 2021 r. Członkowie mogą teraz szybciej awansować na wyższe poziomy, co pozwoli im odblokować szeroką gamę korzyści i nagród.

Promocja dotyczy każdego biletu, niezależnie od rodzaju taryfy, zakupionego w Emirates lub flydubai w okresie obowiązywania oferty (pomaga członkom szybko zdobyć wystarczającą liczbę mil poziomu, aby podnieść go o jeden wyżej). Na przykład, członek Emirates Skywards na poziomie Blue może przejść na poziom Silver, a członek Emirates Skywards na poziomie Silver może podnieść poziom do Emirates Skywards Gold.

Program Emirates Skywards oferuje cztery poziomy członkostwa - Blue, Silver, Gold i Platinum. Każdy poziom oferuje wyjątkowe przywileje i korzyści, w tym dostęp do poczekalni na lotnisku, pierwszeństwo wejścia na pokład, dedykowane stanowiska odprawy, bezpłatny wybór miejsc i wiele więcej.

Więcej mil Skywards i ekskluzywne nagrody

Oprócz zdobywania podwójnych mil poziomu członkowie nadal będą mogli gromadzić mile Skywards za loty realizowane w okresie obowiązywania oferty. Mile Skywards można wymieniać na szeroki zakres nagród, w tym upgrade klasy lotu, pobyty w hotelach i wiele innych atrakcji.

Więcej elastyczności i większy wybór dla członków programu

Z ponad 27 milionami członków na całym świecie Emirates Skywards nadal zapewnia atrakcyjną i innowacyjną ofertę oraz niezrównane nagrody. Na początku tego roku program lojalnościowy był pierwszym na świecie i pierwszym w regionie, który oferował członkom tak hojne przedłużenie statusu poziomu do 2022 r. W ramach Emirates Skywards przedłużono również ważność wszystkich mil, które wygasają od kwietnia 2020 r. Teraz są one ważne do 30 czerwca 2021 r.

Więcej informacji na temat Emirates Skywards można znaleźć na stronie emirates.com/skywards.

*Obowiązuje regulamin

Senior Account Manager, MSL

elzbieta.gorecka-wysocka@mslgroup.com

O Emirates

Od momentu założenia w 1985 r. linie Emirates otrzymały ponad 500 międzynarodowych nagród za niezrównanej jakości obsługę pasażera.

Linie mają siedzibę w Dubaju, jednym z niewielu miast na świecie, które realizuje politykę otwartych przestworzy, i obok 150 innych linii lotniczych prowadzą działalność na zasadach swobodnej i uczciwej konkurencji.

Flota linii składa się z 270 szerokokadłubowych maszyn, w tym 12 samolotów towarowych, i należy do najmłodszych w przestworzach. Obecnie linie Emirates oczekują na dostawę 214 samolotów.

Linie Emirates obsługują loty w 157 kierunkach w 83 krajach Europy, Ameryki Północnej i Południowej, Bliskiego Wschodu, Afryki, Azji Południowej, Dalekiego Wschodu i Australazji.

Zapraszamy na stronę Emirates www.emirates.com

Senior Account Manager, MSL