polityka

Szymon Hołownia w województwie opolskim

Serdecznie zapraszamy na spotkanie z Szymonem Hołownią, niezależnym kandydatem na prezydenta. Szymon Hołownia będzie gościem opolskiej Ekipy Szymona, we wtorek 14 kwietnia od 9.30 na stronie fejsbukowej opolskiej Ekipy Szymona. Poniżej link do wydarzenia.

Spotkanie organizowane w ramach wirtualnej sztafety po Polsce będzie otwarte dla mediów. Jeśli chcą Państwo zadać Szymonowi Hołowni pytania dotyczące bieżących wydarzeń w kraju lub te dotyczące głównych problemów województwa – zapraszamy do wpisywania ich pod zapowiedzią spotkania na fejsbukowej stronie Ekipy. Można je też przesyłać na mój adres mailowy podany w stopce tej informacji, dzisiaj do 19.00.

Pytania można też zadawać podczas połączenia, we wtorek od 9.30. Jeśli Szymon Hołownia nie zdąży na nie odpowiedzieć w czasie wirtualnego spotkania, zrobi to po jej zakończeniu w formie nagrania lub odpowiedzi pisemnej. Możemy umówić się w dogodnym dla obu stron czasie na nagranie „setki” czy dźwięku, a nawet osobnej rozmowy.

W związku z niemożliwością podróżowania i organizowania spotkań z ludźmi, internet i media społecznościowe stały się dziś naszym głównym sposobem komunikacji. Dlatego właśnie ruszyła Wirtualna Sztafeta Szymona. Niezależny kandydat na prezydenta Polski odwiedza w ten sposób wszystkie województwa oraz członków Ekipy Szymona mieszkającymi poza granicami Polski.