praca media/marketing/reklama

„Każdy ważny w pracy” – znamy laureatów konkursu MetLife

05.11.2019 | MetLife

Firmy Katalog Marzeń, DrTusz i Maio Software House to laureaci 1., 2. i 3. miejsca konkursu „Każdy ważny w pracy”. Do udziału w konkursie MetLife zaprosił wszystkich pracowników i pracodawców małych firm (zatrudniających do 20 osób), w których dba się o indywidualne potrzeby pracowników.

Uczestnicy zamieszczali zgłoszenia na specjalnej stronie konkursowej https://kazdywaznywpracy.pl/, w formie wideo, zdjęć lub tekstu, w których przedstawiali, jak firma dba o swoich pracowników i traktuje ich potrzeby oraz w jaki sposób tworzy dobre miejsce pracy.

W naszym konkursie zapytaliśmy pracowników małych firm, czy czują się dobrze w swojej pracy. W odpowiedzi dostaliśmy aż 135 zgłoszeń. Zgłoszenia dotyczące firm Katalog Marzeń, DrTusz i Maio Software House szczególnie nas ujęły, ale już sam fakt wytypowania pracodawcy do takiego konkursu jest dla firmy ogromnym wyróżnieniem i nagrodą. Gratulujemy laureatom i wszystkim uczestnikom – powiedziała Aneta Świercz-Grądkowska, Dyrektor Departamentu Marketingu i Komunikacji w MetLife.

Kiedy trafiłem na informację o konkursie „Każdy ważny w pracy", wiedziałem, że jako DrTusz musimy wziąć w nim udział. Atmosfera w pracy sprawia, że dobrze się dogadujemy, nie tylko  w sprawach zawodowych. Zdarzyło się nam wspólnie biegać w sztafecie, sprzątać las czy nawet wyprowadzać na spacer psy z białostockiego schroniska. Lubimy od czasu do czasu oderwać się od swoich obowiązków, pożartować i zintegrować. Konkurs był świetną okazją ku temu, aby po raz kolejny się dobrze pobawić. Cieszę się, że MetLife promuje potrzebę dbania o dobra atmosferę i odpowiednie warunki pracy. Zadowolony z miejsca pracy zespół gwarantuje sukces firmy – powiedział Karol Rutkowski z DrTusz.

Laureaci konkursu „Każdy ważny w pracy” otrzymali nagrody – SmartWatche, odpowiednio 4000, 2000 i 1000 zł na firmową imprezę lub pakiet na promocję firmy w social mediach. Zwycięskie zgłoszenia można obejrzeć na profilu MetLife na Facebooku i na Linkedinie. Wszystkie zgłoszenia konkursowe są dostępne na stronie https://kazdywaznywpracy.pl/.

MetLife jest spółką z grupy MetLife, Inc. wiodącej światowej firmy oferującej ubezpieczenia, renty kapitałowe i programy świadczeń pracowniczych i usługi zarządzania aktywami klientom indywidualnym oraz instytucjonalnym. Poprzez swoje spółki zależne i stowarzyszone MetLife zajmuje czołową pozycję na rynkach w Stanach Zjednoczonych, Japonii, Ameryce Łacińskiej, Azji Wschodniej, Europie i na Bliskim Wschodzie. W Polsce MetLife oferuje szeroki zakres ubezpieczeń na życie, fundusze emerytalne oraz fundusze inwestycyjne. Więcej informacji na stronie www.metlife.pl