nowe produkty/usługi technologie

motorola one vision - elegancka i bezpieczna

18.06.2019 | Motorola

W zeszłym miesiącu Motorola zaprezentowała nową motorolę one vision - telefon marki cenionej i darzonej zaufaniem już od 90 lat za jakość sprzętu i innowacyjność. Najnowsze urządzenie stanowi doskonałe połączenie eleganckiego wzornictwa i innowacyjnej technologii mobilnej oraz bezpieczeństwa gwarantowanego przez program Android One.

Ale co właściwie oznacza posiadanie smartfonu, który należy do programu Android One? Najprościej rzecz ujmując to, że użytkownik nie musi już z niczego rezygnować. Program zapewnia dostęp do wszystkich niezbędnych funkcji w każdej chwili, dwie zasadnicze aktualizacje systemu Android, aktualizacje zabezpieczeń przez trzy lata, wbudowanego Asystenta Google, Google Play Protect, a ponadto brak zbędnych preinstalowanych aplikacji innych producentów. Tym sposobem użytkownik ma pewność związaną z korzystaniem z zawsze najbezpieczniejszej wersji Androida.

Dane osobowe są obecnie wyjątkowo cenne i stanowią cel nieustannych ataków. W ramach partnerstwa z Google motorola one vision nie ogranicza się do podstawowych wymagań dotyczących oprogramowania i dostarcza comiesięczne aktualizacje zabezpieczeń przez trzy lata. W ten sposób gwarantuje systemowi ochronę i zmniejsza podatność oprogramowania na ataki. Ochroną tą można łatwo zarządzać w intuicyjnym interfejsie systemu Android™ 9 Pie1.

Co więcej, Android One oferuje również dostęp do nowych funkcji w każdej aktualizacji. Dzięki temu, niezależnie od liczby nowych urządzeń, które pojawią się na rynku, motorola one vision będzie mieć zawsze najnowsze i najpotrzebniejsze funkcje.

Smartfon udostępnia także użytkownikom przydatne innowacje Androida, takie jak Asystent Google oraz funkcję do odpowiedzialnego korzystania z urządzenia - Cyfrową równowagę (Digital Wellbeing), która pomaga skoncentrować się na tym, co najważniejsze, umożliwiając blokowanie tego, co rozprasza uwagę.

Ceny i dostępność

Motorola one vision jest dostępna w Polsce od 16 maja w sugerowanej cenie detalicznej 1299 zł w RTV EURO AGD oraz Play.

Aby uzyskać więcej informacji, produkty do wypożyczenia, zdjęcia lub wywiady z przedstawicielami marki Motorola, prosimy o kontakt z motorola@publicismedia.com.

- - -

Niektóre funkcje i dane techniczne produktu mogą zależeć od sieci i podlegać dodatkowym warunkom oraz opłatom. Mogą one też ulec zmianie bez powiadomienia. MOTOROLA i stylizowane logo M są zarejestrowanymi znakami towarowymi Motorola Trademark Holdings, LLC. Google i Android są znakami towarowymi Google LLC. Wszystkie inne znaki towarowe należą do odpowiednich właścicieli. ©2019 Motorola Mobility LLC. Wszelkie prawa zastrzeżone.

zastrzeżenia prawne

1Telefon został wprowadzony na rynek z systemem Android 9 Pie i uzyska aktualizacje systemu do wersji Android Q oraz Android R. Aktualizacje zabezpieczeń będą oferowane przez trzy lata od daty premiery światowej w maju 2019 r.

Senior Account Executive, Publicis Media
Piotr Bartha

piotr.bartha@publicismedia.com

O firmie Motorola
Firma Motorola Mobility LLC została przejęta przez Lenovo Group Holdings w 2015 r. Motorola Mobility jest podmiotem w pełni zależnym Lenovo, który projektuje i produkuje wszystkie telefony komórkowe marki Moto i Motorola.

O firmie Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) jest firmą z listy Fortune Global 500 o obrotach sięgających 45 miliardów USD i światowym liderem technologicznym w dziedzinie inteligentnej transformacji dzięki infrastrukturze i urządzeniom zapewniającym klientom największe możliwości. Oferta łączących się z siecią urządzeń Lenovo należy do największych na świecie i obejmuje smartfony (Motorola), tablety, komputery PC (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) i stacje robocze, a także urządzenia AR/VR oraz rozwiązania dla inteligentnych domów i biur. Rozwiązania Lenovo dla centrów danych (ThinkSystem i ThinkAgile) zapewniają pojemność i moc obliczeniową systemom zmieniającym biznes oraz społeczeństwo. Lenovo inspiruje użytkowników do wykorzystania drzemiącego w nich potencjału różnorodności i budowania lepszej przyszłości dla wszystkich. Zachęcamy do obserwowania nas w serwisach LinkedInFacebookTwitterInstagramWeibo, śledzenia aktualności w naszym serwisie Storyhub oraz odwiedzania naszej witryny internetowej www.lenovo.com

Senior Account Executive, Publicis Media
Piotr Bartha