wydarzenia ekonomia/biznes/finanse

ONICO Bitumen wystawcą na targach Autostrada-Polska w Kielcach

15.04.2019 | ONICO

W maju wszystkie drogi prowadzą do Kielc, a konkretnie na Targi Kielce S.A. na 25. edycję targów budownictwa drogowego. Na takim wydarzeniu nie mogło zabraknąć ONICO Bitumen!

Międzynarodowe Targi Budownictwa Drogowego Autostrada-Polska są jednym z najważniejszych i prestiżowych wydarzeń branżowych w Polsce. Już po raz dwudziesty piąty, w ciągu trzech dni – od 14 do 16 maja 2019, w Targach Kielce spotkają się przedstawiciele najważniejszych firm budowlanych, specjaliści z branży oraz zarządcy dróg.

Podczas ubiegłorocznego „święta drogownictwa” na 30.000 metrów kwadratowych powierzchni wystawienniczej swoją ofertę zaprezentowało aż 418 firm, w tym ONICO Bitumen z szeroką gamą produktów asfaltowych oraz produktów specjalnych m.in. lepiszczy czy taśm dylatacyjnych. Przez trzy majowe dni Targi Kielce odwiedziło ponad 10.000 zwiedzających, a w trakcie wydarzenia odbyło się 10 specjalistycznych konferencji dotyczących budownictwa drogowego. Tegoroczna, 25. urodzinowa edycja zapowiada się równie interesująco.

Po więcej informacji zapraszamy na stronę organizatora:  https://www.targikielce.pl/pl/autostrada.htm

Zapraszamy!

ONICO Bitumen

Hala: E

Stoisko: 11

Tari Autostrada-Polska – 14-16 maja 2019r.