wydarzenia kultura/sztuka/rozrywka

TEEKANNE Polska partnerem IV Tygodnia Piosenki w Krakowie

31.07.2018 | TEEKANNE Polska

W dniach 1-5 sierpnia w Krakowie odbędzie się czwarta edycja Festiwalu Podmiotów Intensywnie Śpiewających -  Tydzień Piosenki. W czasie pięciu festiwalowych dni w Akademii Sztuk Teatralnych im. Stanisława Wyspiańskiego odbędzie się pięć koncertów. Partnerem wydarzenia jest TEEKANNE Polska.

W ramach IV Tygodnia Piosenki wystąpią artyści związani z Piwnicą pod Baranami, Lochem Camelot oraz Pracownią Piosenki Michała Zabłockiego. Wydarzenia charakteryzować się będą autorskim repertuarem. Na scenie zobaczyć będzie można zarówno znanych, jak i wschodzących artystów.

- Nasze przedsiębiorstwo aktywnie wspiera organizatorów wydarzeń kulturalnych w Małopolsce. Cieszymy się, że tym razem artyści, którzy wystąpią podczas Festiwalu będą mogli odpocząć w towarzystwie naszych produktów – mówi Joanna Fijałkowska, Trade Marketing Manager TEEKANNE Polska. Tak, jak muzyka ma wiele oblicz, tak różnorodne są smaki i gatunki herbat, dlatego mamy nadzieję, że każdy znajdzie wśród naszych produktów swój ulubiony – dodaje.

Organizatorami IV Tygodnia Piosenki w Krakowie są Fundacja Poemat, Kraków – Miasto Piosenki oraz Pracownia Piosenki Michała Zabłockiego. Ich celem jest podtrzymanie i rozwój tradycji krakowskiej piosenki literackiej.

Koncern TEEKANNE to ponad 135 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Kokotowie pod Krakowem, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

Więcej informacji: