media/marketing/reklama

Loteria Grill 2018. Grillujemy razem, na swoim!

02.05.2018 | Knorr

Słoneczna, niczym letnia pogoda sprawiła, że sezon grillowy możemy uznać za otwarty. W związku z tym marki Knorr, Hellmann’s i Tortex, łącząc siły, przygotwały dla smakoszy potraw z rusztu wyjątkową akcję promocyjną. Co miesiąc mogą oni wygrać aż 50 tysięcy na zakup działki. Na swoim smakuje najlepiej!

Loteria „Grillujemy razem, na swoim!” to prawdziwa gratka na wielbicieli grillowania. Kupując produkty marek Knorr (przyprawę lub sos sałatkowy) oraz Hellmann’s lub Tortex, mają oni szansę na wygranie aż 50 tysięcy na swoją działkę. Dodatkowo każdego dnia trzech uczestników wygrywa 500 złotych. Prosty mechanizm i jasne zasady będą dla konsumentów dodatkową zachętą. Wystarczy bowiem zarejestrować paragon potwierdzający zakup produktów na stronie www.grill.pl. Zgłoszenia są przyjmowane od 15 kwietnia do 15 czerwca 2018.

Celem akcji promocyjnej jest wsparcie produktów z portfolio marek Knorr, Hellmann’s i Tortex dedykowanych do dań z grilla. Oparta jest ona na zasadzie komplementarności – wymienione marki pozwalają skompletować zestaw produktów, który pomoże konsumentom zagwarantować doskonały smak dania z grilla na różnych etapach jego przygotowywania. Za odpowiednie doprawienie odpowiadają przyprawy Knorr, kompozycję warzyw uzupełni sos sałatkowy Knorr, a dressingi Hellmann’s i Tortex będą przysłowiową kropką nad „i”.

Regulamin loterii znajduje się na www.grill.pl

Akcja promocyjna jest wspierana działaniami w digitalu oraz PR.

Organizatorem loterii jest Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o.

specjalista public relations, Knorr

joanna.szalasz@knorr.pl