media/marketing/reklama

ELMODIS nowym Klientem 365PR

11.04.2018 | 365 agencja

Od początku roku do grona Klientów 365PR, marki 365 agencja, dołączyła polska spółka technologiczna ELMODIS. Współpraca obejmuje prowadzenie działań PR na polskim rynku.

ELMODIS to młoda spółka technologiczna i jeden z najważniejszych graczy polskiego Przemysłowego Internetu Rzeczy. Firma opracowała kompletny system sprzętowo-programowy wspierający pracę służb utrzymania ruchu oraz całych zakładów przemysłowych. Opatentowana technologia dostarcza użytkownikowi istotnych informacji o stanie oraz pracy maszyny, tym samym pozwalając uniknąć awarii, nieplanowanych przestojów oraz poprawić bezpieczeństwo i obniżyć koszty produkcji.

Do zadań zespołu 365PR należy kompleksowe zarządzanie komunikacją ELMODIS w mediach tradycyjnych i Internecie, ze szczególnym uwzględnieniem branży przemysłowej oraz mediów biznesowych. W ramach współpracy PR prowadzone jest też dedykowane biuro prasowe firmy.

ELMODIS to kolejny klient agencji z obszaru technologii. Od września 2017 roku 365PR odpowiada również za prowadzenie działań PR dla węgierskiej firmy WebEye - czołowego dostawcy aplikacji telematycznych dla branży transportowej.

365 agencja - agencja marketingu zintegrowanego i PR.
Kreacja marek, promocja i doradztwo biznesowe.

Więcej na:

Uwaga: firma wcześniej znana pod nazwą Grupa 365NET - http://www.grupa365net.pl

365 agencja - agencja marketingu zintegrowanego i PR.
Kreacja marek, promocja i doradztwo biznesowe.

Więcej na:

Uwaga: firma wcześniej znana pod nazwą Grupa 365NET - http://www.grupa365net.pl