wydarzenia towary konsumpcyjne

Euro Gastro z udziałem certyfikowanych kiełbas

12.03.2018 | QAFP

Targi Euro Gastro odbywają się cyklicznie od dwudziestu dwóch lat. To wydarzenie, które skupia w jednym miejscu wszystkich związanych z branżą HoReCa. Branża spożywcza, gastronomiczna i hotelarska rozwijają się w bardzo dynamicznym tempie, zarówno pod względem wiedzy jak i jakości oferowanych produktów. Na takim wydarzeniu nie może zabraknąć stoiska kampanii „Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP”.

Euro Gastro to przedsięwzięcie, które od lat skupia na sobie uwagę świata gastronomii i hotelarstwa. 21 marca w Warszawie po raz kolejny twórcy targów przywitają tysiące zainteresowanych. Euro Gastro wyróżnia się na tle podobnych targów gastronomicznych głównie tym, że nie ogranicza się jedynie do wyeksponowania oferty, a do przekazania merytorycznej wiedzy z zakresu biznesu jak i jakości usług i produktów.

„ODA DO JAKOŚCI. KOMPOZYCJA WYBORNEGO SMAKU” to stoisko związane z kampanią informacyjno-promocyjną „Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP”. Promowane kiełbasy: krakowska sucha, podwawelska ekstra i żywiecka, wytworzone są w systemie QAFP, który w oparciu o niezależną certyfikację zapewnia kompleksową kontrolę łańcucha produkcyjnego, co finalnie przekłada się na wytworzenie wysokiej jakości kiełbas, które bazują na sprawdzonym surowcu z certyfikowanych hodowli.

W ramach stoiska będą serwowane autorskie potrawy przygotowane na bazie promowanych kiełbas. W atmosferze rozmów o wędlinach i procesie ich produkcji, uczestnicy targów będą mogli spróbować: kołacza z twarogu z mierzwioną kiełbasą żywiecką, salsą verde i pieczoną pietruszką, steku z selera z prażoną kiełbasą krakowską suchą i salsą chilli z kiszonego ogórka oraz grillowaną kiełbasę podwawelską ekstra z sałatką z karmelizowanych ziemniaków i sosem z zielonego pieprzu.

Wszystkie przygotowane przez kucharza kampanii dania, mają zachwycić smakiem i zachęcić do poznania jakości wędlin spod znaku certyfikatu. Wierzymy, że wysoka jakość i wyjątkowy, naturalny smak kiełbas zdobędzie uznanie profesjonalistów z branży gastronomicznej i kulinarnej, a ich jakość zostanie w ich pamięci na długi czas. Do zobaczenia na targach Euro Gastro już 21 marca!

informacje o firmie

 Więcej informacji:

www.odadojakosci.pl

informacje o firmie

 Więcej informacji:

www.odadojakosci.pl