nowe produkty/usługi technologie

Mini piekarnik elektryczny – pomocnik gotowy na Święta

18.12.2017 | MPM

Podczas robienia listy świątecznych zakupów oprócz produktów spożywczych warto wziąć pod uwagę urządzenia kuchenne, które będą pomocne w przygotowaniach do Bożego Narodzenia i przy okazji innych wyjątkowych okazji. Kiedy podstawowy piekarnik nie nadąży za pracą domowych szefów kuchni, w roli pomocnika z pewnością sprawdzi się mobilny piekarnik elektryczny w wersji mini.

Mini piekarniki elektryczne cieszą się coraz większą popularnością. Przydają się, gdy ten główny jest już przeładowany i nic więcej się w nim nie zmieści. Małe gabaryty urządzenia to też oszczędność miejsca w niewielkiej kuchni i doskonała alternatywna dla osób, które urządzają swoje pierwsze mieszkanie. Sprzęty w wersji mini oznaczają także oszczędność pieniędzy, ponieważ zużywają dużo mniej energii niż modele podstawowe. Dzięki nim rachunki za energię elektryczną są nieco niższe, co w skali roku może się przełożyć na sporą sumę.

Mobilne piekarniki elektryczne z termoobiegiem MPM są wyposażone w grzałki górne i dolne z możliwością pracy każdej z nich osobno lub obu jednocześnie. Dzięki temu służą zarówno do pieczenia jak też opiekania, grillowania czy zapiekania. W tych wielofunkcyjnych urządzeniach o mocy 2000 W można piec mięsa, a nawet pieczywo. Seria piekarników MPM składa się z modeli: MPE-08T, MPE-07T, MPE-06T i MPE-05T, które spełnią oczekiwania niejednego kucharza, przed którym kulinarne przygotowania do rodzinnych przyjęć i świąt. Każdy model pozwala na regulację temperatury w zakresie od 100 do 230°C, podświetlane wnętrze i zegar. Wśród dostępnych akcesoriów znajdują się: rożen z napędem, ruszt, dwa uchwyty i taca.

Włącz gościnność

Mini piekarniki elektryczne z termoobiegiem od MPM są zaprojektowane na miarę każdego gościnnego domu. Sprawdzą się nie tylko jako dodatkowy sprzęt do pieczenia w kuchni, ale też jako ten podstawowy. Można w nich przygotować wszystko to, co w tradycyjnym, stacjonarnym modelu: pyszne ciasto czekoladowe do kawy dla przyjaciół czy wykwintną pieczeń na uroczystą kolacje dla rodziny.

Piekarnik elektryczny z termoobiegiem MPE-08T

Cena: 450 zł

• podświetlane wnętrze piekarnika
  • obudowa ze stali nierdzewnej
  • regulacja temperatury (od 100 do 230°C)
  • grzałki na górze i dole komory, możliwość pracy każdej grzałki osobno lub obu jednocześnie

• moc: 2000 W

MPM

##

Informacje na temat firmy MPM

Firma MPM (dawniej MPM Product) powstała w 1989 roku. Jest dynamicznie rozwijającą się polską firmą oferującą klientom wysokiej jakości produkty AGD charakteryzujące się ciekawym wzornictwem oraz dobrą ceną. Swoją ofertę kieruje do osób, które przy zakupie urządzeń AGD kierują się zdrowym rozsądkiem - nie chcą płacić wygórowanej ceny, nie obniżając wartości produktu. W początkowym okresie asortyment firmy ograniczał się do produkowanego we współpracy z angielską firmą Strix czajnika bezprzewodowego Samba oraz innych modeli czajników. Zainteresowanie rynku wpłynęło na stopniowe powiększenie się oferty o kolejne urządzenia, takie jak roboty kuchenne czy termowentylatory. Obecnie w asortymencie firmy MPM znajduje się niemal 250 zmechanizowanych produktów do kompleksowego wyposażenia kuchni oraz innych pomieszczeń domowych. Producent oferuje urządzenia do gotowania i przyrządzania posiłków, takie jak blendery, roboty kuchenne i opiekacze; urządzenia do pielęgnacji włosów i ciała, m.in. suszarki i prostownice do włosów; wentylatory, grzejniki i klimatyzatory; odkurzacze oraz urządzenia dużego AGD. Produkty te sprzedawane są na terenie całego kraju w większości sklepów i marketów ze sprzętem AGD. Firma cały czas poszerza obszar swojej działalności, zdobywając rynki eksportowe. Obecnie współpracuje z sieciami sprzedaży na terenie Słowacji, Ukrainy, Litwy, Łotwy, Estonii, Węgier, Rumunii, Serbii i Białorusi. Strategią firmy MPM jest stałe rozszerzanie, ulepszanie oraz dopasowywanie oferty do potrzeb konsumentów.

MPM

##