nowe produkty/usługi budownictwo/nieruchomości ekonomia/biznes/finanse

Katowicki oddział EFL w nowej odsłonie

12.10.2017 | EFL

Od 9 października br. EFL zaprasza klientów do nowych wnętrz katowickiego oddziału. To kolejna metamorfoza placówki zrealizowana w ramach projektu „Nowe Biuro”. Od 2016 roku EFL zmienia swoje oddziały na bardziej przyjazne dla klientów i pracowników.

Metamorfozie został poddany oddział, który przyjmuje klientów już od prawie 14 lat. – Pozostaliśmy przy dotychczasowej lokalizacji, gdyż jest jedną z najlepszych w Katowicach – to samo centrum, blisko autostrady A4 z bardzo dobrym wyjazdem w kierunku Krakowa, Wrocławia i Warszawy.  Z właścicielem obiektu CSG Śląska Grupa Konsultingowa S.A. wypracowaliśmy dobrą współpracę, która przekłada się na duże wsparcie  w zakresie potrzeb lokalowych EFL. Dodatkowo, mamy do dyspozycji 30 miejsc parkingowych, a budynek, w którym mieści się nasze biuro na bieżąco jest modernizowany – mówi Jacek Hajduk, dyrektor oddziału EFL w Katowicach.

W katowickim biurze przy ul. Ceglanej 4, klienci mogą skorzystać ze wsparcia doradców aż 3 spółek: EFL S.A., Carefleet S.A. oraz Eurofaktor Polska S.A. Remont oddziału w Katowicach został zrealizowany jako kolejny etap projektu „Nowe Biuro”, którego celem jest poprawa komfortu pracy. Pierwszym oddziałem w Polce, od którego EFL rozpoczął ten projekt, była placówka w Warszawie.

„Nowe Biuro” to efekt pracy wielu partnerów zarówno tych wewnętrznych i zewnętrznych, którzy przekazali nam wiele cennych uwag i wskazówek. Zebrane informacje posłużyły do zaprojektowania i zaaranżowania powierzchni w taki sposób, aby była ona zarówno komfortowym miejscem pracy, do którego z przyjemnością się przychodzi, jak i przyjaznym punktem obsługi klienta, do którego ten klient chce wejść i załatwić ważne dla niego sprawy – mówi Radosław Kuczyński, prezes EFL.

Doradca Zarządu ds. PR, Europejski Fundusz Leasingowy SA

maja.lidke@efl.com.pl

EFL

Europejski Fundusz Leasingowy SA powstał w 1991 roku, jako jedna z pierwszych firm leasingowych w Polsce. Od 2001 roku EFL jest częścią Grupy Crédit Agricole, co gwarantuje firmie finansową stabilność i bezpieczeństwo oraz pozwala korzystać z wiedzy i doświadczeń instytucji finansowej o międzynarodowym zasięgu. EFL konsekwentnie poszerza zakres rozwiązań dla biznesu. Spółka oferuje szeroki pakiet produktów: leasing, pożyczkę, wynajem długoterminowy, ubezpieczenia i faktoring. Od 1991 roku współpracuje z najbardziej liczącymi się producentami i dostawcami maszyn, urządzeń, pojazdów oraz innych środków trwałych. Firmę wyróżniono m.in. sześciokrotnie tytułem: Firmy Przyjaznej Klientowi i pięciokrotnie Finansowej Marki Roku. Już ponad 290 tysięcy klientów wybrało EFL na swojego partnera w biznesie. Więcej na: www.efl.pl.

Doradca Zarządu ds. PR, Europejski Fundusz Leasingowy SA

maja.lidke@efl.com.pl