nowe produkty/usługi internet media/marketing/reklama

Lightscape dla Adrino

16.08.2017 | Lightscape

Lightscape rozpoczyna współpracę z Adrino. Agencja będzie odpowiedzialna za relacje z mediami ogólnopolskimi i branżowymi, a także promocję ekspertów. Adrino jest wiodącą siecią reklamy mobilnej, której klientami są m.in. najwięksi wydawcy i domy mediowe. Do usług świadczonych przez Adrino należy kreacja emisja i pomiar kampanii reklamowych dedykowanych kanałowi mobile (serwisy mobile oraz aplikacje) oraz dostarczanie mobilnych rozwiązań marketingowych i technologii, które pozwalają w pełni wykorzystać potencjał tkwiący w smartfonach i tabletach. Współpraca z Adrino wzmacnia portfolio klientów agencji z sektora technologicznego, do którego ostatnio dołączyła także firma Linux Polska.  Za działania dla marki z ramienia Lightscape będą odpowiadać Natalia Kowalska i Agnieszka Jagusiak.

To kolejna marka, która zaufała Lightscape. Wśród klientów agencji są również m.in.: Grupa Aviva, Expander, Linux Polska, Związek Firm Pośrednictwa Finansowego, marka PONS, Mikomax Smart Office, Łódź Design Festival, międzynarodowy festiwal designu, Idea Bank, Centrum Handlowo-Rozrywkowe Sukcesja. Firma współpracowała także np. z Manufakturą, największym centrum handlowo-rozrywkowym w Polsce, Uniwersytetem Łódzkim, Uniwersytetem Medycznym w Łodzi, Uniwersytetem Marii Skłodowskiej Curie w Lublinie, Fundacją Medicover, Fundacją Aviva czy Wydawnictwem Lektor Klett.

Project Management Director, Lightscape

p.kunicka@lightscape.pl

Lightscape to zespół doświadczonych specjalistów, tworzących i wdrażających strategie dla firm i instytucji. Specjalizują się w realizacji zintegrowanych kampanii łączących elementy PR i marketingu, budowaniu wizerunku marki i jej relacji z otoczeniem oraz prowadzeniu efektywnych media relations, komunikacji wewnętrznej i kryzysowej. Dla swoich klientów organizują wydarzenia firmowe i zewnętrzne, tworzą filmy wizerunkowe i korporacyjne, prowadzą też m.in. działania w social media. Pracują dla firm z sektora bankowego, branży finansowej, IT, FMCG, edukacyjnej, rynku nieruchomości, designu i ochrony zdrowia.

Project Management Director, Lightscape

p.kunicka@lightscape.pl