budownictwo/nieruchomości

Varsovia Apartamenty Jerozolimskie przyjęły już pierwszych gości

10.08.2017 | Varsovia Apartamenty

Varsovia Apartamenty Jerozolimskie to pierwszy obiekt apartamentowo-biznesowy na mapie Warszawy, który w całości przeznaczony jest pod wynajem. Inwestycja zrealizowana została przez Spółkę J.W. Construction Holding, która jest pionierem na stołecznym rynku w obszarze budowania i zarządzania obiektami z apartamentami na wynajem. Firma planuje już uruchamianie kolejnych tego typu projektów.

Varsovia Apartamenty Jerozolimskie oferuje swoim gościom w pełni wyposażone, komfortowe apartamenty z aneksem kuchennym. Obiekt jest zatem świetną alternatywą dla tradycyjnych hoteli. W połączeniu z atrakcyjną lokalizacją przy Alejach Jerozolimskich 216 to idealna propozycja dla osób podróżujących do stolicy zarówno w celach turystycznych, jak i służbowych.

Doskonała lokalizacja

Obiekt znajduje się zaledwie 7 km od Lotniska Chopina, 8 km od centrum miasta i w sąsiedztwie głównych dróg komunikacyjnych. Dla podróżujących samolotem, pociągiem lub samochodem jest to zatem dogodna lokalizacja, pozwalająca w kilkanaście minut dotrzeć zarówno do atrakcji turystycznych miasta, jak również sprawnie przemieścić się do innych dzielnic stolicy.

Apartament na weekend bądź dłuższy pobyt w Warszawie

Apartamenty można wynająć na pojedyncze doby jak tradycyjny pokój hotelowy, ale także na dłuższe, kilkutygodniowe pobyty. Apartamenty to nie tylko sypialnia z łazienką, ale komfortowe i w pełni wyposażone mieszkanie, z aneksem kuchennym, miejscem do pracy i wypoczynku, a także z balkonem.

Komfort i odpoczynek

W ofercie obiektu dostępnych jest sto czternaście apartamentów w czterech rodzajach. Nowoczesne apartamenty typu Standard posiadają salon z aneksem kuchennym oraz łazienkę. Typ Superior wzbogacony został o część jadalnianą, która również może służyć jako miejsce do pracy. Bardziej przestronne apartamenty typu Junior Suite są dwupokojowe z dodatkową sypialnią oraz wyznaczonym stanowiskiem do pracy. Natomiast największe – tzw. Executive Suite, wyposażone są w eleganckie i nowoczesne meble. Niektóre apartamenty, oprócz wspomnianych wcześniej pomieszczeń, posiadają również drugą toaletę oraz taras.

Udogodnienia dla gości

W podstawowym wyposażeniu każdego apartamentu znajduje się telewizor, telefon, bezprzewodowy Internet oraz zestaw kosmetyków do kąpieli. Goście mają do dyspozycji całodobową recepcję, concierge, profesjonalną obsługę sprzątająca oraz parking podziemny z 77 miejscami postojowymi oraz naziemny na 31 miejsc samochodowych. Ponadto w lobby przygotowano stanowiska do pracy, wyposażone w komputery z dostępem do szybkiego Internetu.

Dyrektorem Varsovia Apartamenty Jerozolimskie jest Radosław Majdan.

Varsovia Apartamenty Jerozolimskie to obiekt, który wyróżnia się pod wieloma względami – mówi Radosław Majdan, Dyrektor Varsovia Apartamenty. – Do jego atutów należą z pewnością: lokalizacja w sąsiedztwie Lotniska Chopina i w biurowym zagłębiu Warszawy, wysoki standard odpowiadający hotelom czterogwiazdkowym oraz dwa poziomy podziemnego garażu. I, co najważniejsze – wsparcie Spółki J.W. Construction Holding i jej bogate doświadczenie w branży hotelarskiej. Jestem przekonany, że są to czynniki, które zagwarantują nam sukces – dodaje Majdan.

Varsovia Apartamenty Jerozolimskie to pierwszy obiekt apartamentowo-biznesowy zrealizowany w ramach nowopowstałej sieci Varsovia Apartamenty. Obecnie trwa budowa kolejnego etapu obiektu Varsovia Apartamenty Kasprzaka (Wola Invest), a w planach jest także wybudowanie obiektu na warszawskim Ursynowie.

Dodatkowe informacje: