styl życia zainteresowania/hobby towary konsumpcyjne media/marketing/reklama

„Kuchnia” poleca – polskie i sprawdzone produkty

29.05.2017 | Kuchnia

Magazyn „Kuchnia” wychodząc naprzeciw światowym trendom, postanawia promować polskie, lokalne produkty. Stworzony przez redakcję miesięcznika, plebiscyt „Kuchnia Polska 2017” ma na celu wyłonienie najbardziej wartościowych produktów. Zgłoszenia można przesyłać do 31 lipca 2017 r.

Wytwórcy indywidualni oraz producenci żywności już mogą zgłaszać swoje produkty i starać się o odznaczenie „Kuchnia Poleca 2017”. Specjalnie powołane jury podejmuje się oceny polskich produktów i przetworów w 6 kategoriach:

  • mleko i przetwory mleczne
  • przetwory warzywne i owocowe
  • produkty zbożowe
  • napoje (w tym alkohole, soki, wody)
  • przetwory mięsne i rybne
  • słodycze

Aby wziąć udział w plebiscycie należy przesłać na adres organizatora wypełniony formularz  (do 31 lipca br.) oraz dostarczyć próbkę zgłaszanego produktu (od 1 do 31 sierpnia br.). Każdy zgłoszony produkt, spełniający warunki konkursu zostanie zaprezentowany w 10 numerze magazynu.

Zwycięzcy kategorii otrzymują możliwość używania na etykiecie nagrodzonych produktów, logo konkursu „KUCHNIA poleca 2017”. W każdej kategorii plebiscytu wygrywa jeden produkt wybrany przez jury Agory.

Więcej szczegółów na www.magazyn-kuchnia.pl oraz w miesięczniku „Kuchnia”.

Regulamin konkursu

informacje o firmie

Magazyn Kuchnia to poradnik dla smakoszy i poszukiwaczy kulinarnych inspiracji, ale również dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z gotowaniem. Każdy numer to garść ciekawych informacji na temat sezonowych produktów oraz przepisy sprawdzone przez redakcję, zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych miłośników smacznego jedzenia. „Magazyn Kuchnia” to również cykl reportaży z podróży kulinarnych, felietony znanych autorów oraz artykuły o ludziach z pasją.

informacje o firmie

Magazyn Kuchnia to poradnik dla smakoszy i poszukiwaczy kulinarnych inspiracji, ale również dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z gotowaniem. Każdy numer to garść ciekawych informacji na temat sezonowych produktów oraz przepisy sprawdzone przez redakcję, zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych miłośników smacznego jedzenia. „Magazyn Kuchnia” to również cykl reportaży z podróży kulinarnych, felietony znanych autorów oraz artykuły o ludziach z pasją.