wydarzenia styl życia zainteresowania/hobby

Przedwakacyjny „Smakowity czwartek” w towarzystwie herbat TEEKANNE

28.06.2016 | TEEKANNE Polska

30 czerwca w przestrzeniach Centrum Kultury i Turystyki w Wieliczce odbędzie się ostatnia przed wakacjami edycja spotkania z cyklu „Smakowite czwartki. Kobiety wielu talentów”. Tym razem zaproszone gospodynie zdradzą tajniki przygotowywania potraw z „koszyka pełnego warzyw”.

Czwartkowe spotkanie jest kolejną odsłoną cyklu, którego organizatorem jest Centrum Kultury i Turystyki w Wieliczce. Tym razem wydarzenie poprowadzi Koło Gospodyń Wiejskich z Sygneczowa. Zaproszone gospodynie podzielą się z uczestnikami spotkania swoimi przepisami na dania na bazie warzyw, które latem częściej goszczą na stole.

W czasie spotkania, tradycyjnie, odbędzie się degustacja herbat TEEKANNE. Na przybyłych gości czekać będą zarówno owocowe i zielone herbaty, jak i herbata czarna. Początek spotkania o godzinie 17:00.

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

Więcej informacji: