wydarzenia media/marketing/reklama

Tomasz Orzechowski wyróżniony statuetką „Przez osobowość do sukcesu”

12.04.2016 | 365 agencja

11 kwietnia 2016 roku Tomasz Orzechowski, Prezes Zarządu 365 agencja otrzymał prestiżową statuetkę „Przez osobowość do sukcesu”. Nagroda została wręczona podczas uroczystej gali „Osobowości i Sukcesy”, która odbyła się w hotelu Courtyard by Marriott Warsaw Airport Hotel.

Każda gala „Osobowości i Sukcesy” jest okazją do poznania najwybitniejszych osobowości świata mody, sportu, polityki, filmu, nauki, kultury i biznesu. Nagrody otrzymują również firmy, które w danym roku odniosły największy sukces biznesowy w swoich branżach. Podczas każdej gali w jednym miejscu spotykają się wybitne postaci, które inspirują do działania, rozwijania pasji i spełniania swoich zawodowych marzeń.

Sukces to wypadkowa ciężkiej pracy i szczęścia - mówi Tomasz Orzechowski - szczęścia przede wszystkim do spotykania na swojej drodze właściwych ludzi - tu mam na myśli cały zespół 365 agencja, który systematycznie i z pomysłem pracuje na sukces firmy, współpracując z wiodącymi markami z Polski i zagranicy. Najlepsze jednak dopiero przed nami - dodaje.

Wśród nagrodzonych podczas tegorocznej gali znaleźli się m.in. Magda Gessler, Cezary Żak, Patricia Kazadi, Rafał Sonik, Roma Gąsiorowska, Marian Opania, Michał Piróg oraz Beata Tyszkiewicz. W uroczystej gali udział wzięło kilkaset gości z kraju i zagranicy. 365 agencja jest oficjalnym partnerem wydarzenia.

365 agencja - agencja marketingu zintegrowanego i PR.
Kreacja marek, promocja i doradztwo biznesowe.

Więcej na:

Uwaga: firma wcześniej znana pod nazwą Grupa 365NET - http://www.grupa365net.pl

365 agencja - agencja marketingu zintegrowanego i PR.
Kreacja marek, promocja i doradztwo biznesowe.

Więcej na:

Uwaga: firma wcześniej znana pod nazwą Grupa 365NET - http://www.grupa365net.pl