technologie

Klasyczna kuchnia elektryczna

29.09.2015 | MPM

Do domu letniskowego lub pierwszego mieszkania, jednym z pierwszych sprzętów, który kupujemy jest kuchenka. Dla osób, które szukają elektrycznej wersji za niewielką kwotę pieniędzy, firma MPM oferuje nową kuchnię MPM- 52- KEE-07, która będzie jednocześnie ekonomiczna i funkcjonalna.

W wielu przypadkach kuchenka ma po prostu umożliwiać gotowanie i pieczenie, liczy się przede wszystkim prostota i niewysoka cena. Urządzanie mieszkania studenckiego, wybieranie sprzętów do domku działkowego czy skromne umiejętności kucharskie – m.in. w tych przypadkach sprawdzi się nowy produkt MPM-52-KEE-07. Kuchnia elektryczna wyposażona w 4 duże pola grzewcze pozwala na przygotowanie nawet kilkudaniowego obiadu. Piekarnik, również zasilany prądem, z ogrzewaniem górnym, dolnym oraz góra-dół ułatwia pieczenie ciast, mięs czy zapiekanek. Zamontowane oświetlenie jego wnętrza umożliwia monitorowanie, czy posiłek znajdujący się w środku jest dokładnie wypieczony i gotowy do spożycia. Dodatkowo okno drzwi posiada  specjalny system chłodzenia, który chroni przed przypadkowym oparzeniem. Natomiast, emaliowana powierzchnia ułatwia utrzymanie urządzenia w czystości.

Nowa kuchnia elektryczna MPM to klasyczne i ekonomiczne urządzenie, które sprawia, że gotowanie jest jedną z najprostszych czynności w kuchni.

Kuchni elektryczna MPM – 52 – KEE - 07

Cena: 699 zł

Funkcje:

• klasa energetyczna A
  • 4 pola grzejne
  • piekarnik elektryczny
  • oświetlenie piekarnika
  • ogrzewanie: góra, dół, gór-dół
  • front emaliowany
MPM

##

Informacje na temat firmy MPM

Firma MPM (dawniej MPM Product) powstała w 1989 roku. Jest dynamicznie rozwijającą się polską firmą oferującą klientom wysokiej jakości produkty AGD charakteryzujące się ciekawym wzornictwem oraz dobrą ceną. Swoją ofertę kieruje do osób, które przy zakupie urządzeń AGD kierują się zdrowym rozsądkiem - nie chcą płacić wygórowanej ceny, nie obniżając wartości produktu. W początkowym okresie asortyment firmy ograniczał się do produkowanego we współpracy z angielską firmą Strix czajnika bezprzewodowego Samba oraz innych modeli czajników. Zainteresowanie rynku wpłynęło na stopniowe powiększenie się oferty o kolejne urządzenia, takie jak roboty kuchenne czy termowentylatory. Obecnie w asortymencie firmy MPM znajduje się niemal 250 zmechanizowanych produktów do kompleksowego wyposażenia kuchni oraz innych pomieszczeń domowych. Producent oferuje urządzenia do gotowania i przyrządzania posiłków, takie jak blendery, roboty kuchenne i opiekacze; urządzenia do pielęgnacji włosów i ciała, m.in. suszarki i prostownice do włosów; wentylatory, grzejniki i klimatyzatory; odkurzacze oraz urządzenia dużego AGD. Produkty te sprzedawane są na terenie całego kraju w większości sklepów i marketów ze sprzętem AGD. Firma cały czas poszerza obszar swojej działalności, zdobywając rynki eksportowe. Obecnie współpracuje z sieciami sprzedaży na terenie Słowacji, Ukrainy, Litwy, Łotwy, Estonii, Węgier, Rumunii, Serbii i Białorusi. Strategią firmy MPM jest stałe rozszerzanie, ulepszanie oraz dopasowywanie oferty do potrzeb konsumentów.

MPM

##