towary konsumpcyjne media/marketing/reklama

Świąteczne inspiracje w nowej aplikacji TEEKANNE!

10.12.2014 | TEEKANNE Polska

W każdym domu z pewnością znajdą się jedyne w swoim rodzaju przepisy na świąteczne wypieki i desery, które wspaniale komponują się z herbatą. Zainspiruj innych za pomocą najnowszej aplikacji TEEKANNE i wygraj  oryginalne nagrody!

Swoim autorskim przepisem można podzielić się z innymi za pomocą aplikacji na naszym fanpage’u Herbata to TEEKANNE. Celem konkursu jest inspiracja kulinarna i oczywiście dobra zabawa. Spośród piętnastu osób, których przepisy uzbierają najwięcej głosów wybierzemy dziesięć, naszym zdaniem najbardziej apetycznych. Do wygrania kubki termiczne, sweterko-ocieplacze na kubki wraz z zestawami naszych produktów na chłodne dni. Konkurs trwa do 31 grudnia, zapraszamy serdecznie do udziału!

Koncern TEEKANNE to ponad 130 lat doświadczenia w zakresie produkcji herbaty. Wykwalifikowani specjaliści nieustannie pracują nad stworzeniem kolejnych, oryginalnych wariantów smakowych herbaty, które dostarczają niezapomnianych wrażeń konsumentom w różnych zakątkach świata. Siedziba firmy TEEKANNE POLSKA mieści się w Krakowie, a główna filia znajduje się w Dusseldorfie, w Niemczech (TEEKANNE GmbH & Co. KG).W asortymencie TEEKANNE Polska znajdziemy wiele rodzajów herbat, ponad 80 różnych produktów, które można znaleźć na sklepowych półkach nie tylko w Polsce, ale też w wielu krajach europejskich.

Więcej informacji:

Więcej informacji: