styl życia zainteresowania/hobby towary konsumpcyjne

AGD w odsłonie dla zakochanych

13.02.2017 | MPM

Z okazji zbliżającego się Dnia Zakochanych prawie 60% Polaków kupi swojemu partnerowi jakiś upominek.[1] Czy wśród prezentów znajdziemy małe AGD? Firma MPM prezentuje TOP pięć propozycji na Walentynki.

1. Blender QUICK & EASY MBL-20

Nowy blender od firmy MPM to doskonały prezent dla par, które cenią sobie zdrowy tryb życia oraz regularnie uprawiają sport. Urządzenie pomoże zarówno przygotować ulubione napoje, jak i ułatwi ich przechowanie - dzięki dwóm wymiennym butelkom jest możliwe zabranie ulubionego napoju ze sobą do pracy lub na siłownię - bezpośrednio po zmiksowaniu!

1. 3w1: Opiekacz do kanapek/ Gofrownica/ Grill MOP-23M

Śniadanie, deser i kolacja w walentynkowym wydaniu marki MPM! W zależności od tego, na co mamy ochotę możemy przygotować romantyczne śniadanie do łózka w postaci: trójkątnych kanapek, gofrów na słodko lub możemy po prostu grillować ulubioną potrawę na obiad dla dwojga.

1. Nawilżacz powietrza MNP-02

Nowy nawilżacz powietrza od MPM dzięki funkcji lampki nocnej z siedmioma płynnie zmieniającymi się kolorami (istnieje możliwość ustawienia jednego koloru lub wyłączenia funkcji podświetlania) będzie wspaniałą ozdobą i podkreśli intymny klimat sypialni. Ponadto, olejki eteryczne (dodatkowy zbiornik w urządzeniu) z pewnością wprawią w dobry nastrój, a także przyniosą ukojenie na zdrowy sen.

1. Slow juicer MSO-12M

Picie świeżo wyciskanych owoców i warzyw to doskonały sposób na naturalne uzupełnienie witamin i minerałów. Nowy slow juicer MSO-12M dzięki swojej prostocie w użytkowaniu zachęci do regularnego i zdrowego odżywiania się. Dzięki niemu możesz w łatwy sposób poprawić zdrowie bliskiej Ci osoby!

1. Czajnik bezprzewodowy MCZ-51

Dostępny w trzech kolorach czajnik to doskonały pomysł na prezent dla miłośników każdego rodzaju herbat i zimowych naparów. Ciepła herbatka i wspólny seans filmowy pod kocem może być przyjemniejszy niż kolacja w restauracji.

Produkty firmy są dostępne w kilkudziesięciu sklepach AGD RTV w całej Polsce: http://mpm.pl/gdzie-kupic/, a akcesoria do posiadanych już urządzeń (filtry do odkurzacza, mieszadło do miksera, itp.) można zamówić bez wychodzenia z domu tutaj: http://www.mpmstrefa.pl/.

[1] Badania portalu Ceneo.pl, 2017 rok

MPM

##

Informacje na temat firmy MPM

Firma MPM (dawniej MPM Product) powstała w 1989 roku. Jest dynamicznie rozwijającą się polską firmą oferującą klientom wysokiej jakości produkty AGD charakteryzujące się ciekawym wzornictwem oraz dobrą ceną. Swoją ofertę kieruje do osób, które przy zakupie urządzeń AGD kierują się zdrowym rozsądkiem - nie chcą płacić wygórowanej ceny, nie obniżając wartości produktu. W początkowym okresie asortyment firmy ograniczał się do produkowanego we współpracy z angielską firmą Strix czajnika bezprzewodowego Samba oraz innych modeli czajników. Zainteresowanie rynku wpłynęło na stopniowe powiększenie się oferty o kolejne urządzenia, takie jak roboty kuchenne czy termowentylatory. Obecnie w asortymencie firmy MPM znajduje się niemal 250 zmechanizowanych produktów do kompleksowego wyposażenia kuchni oraz innych pomieszczeń domowych. Producent oferuje urządzenia do gotowania i przyrządzania posiłków, takie jak blendery, roboty kuchenne i opiekacze; urządzenia do pielęgnacji włosów i ciała, m.in. suszarki i prostownice do włosów; wentylatory, grzejniki i klimatyzatory; odkurzacze oraz urządzenia dużego AGD. Produkty te sprzedawane są na terenie całego kraju w większości sklepów i marketów ze sprzętem AGD. Firma cały czas poszerza obszar swojej działalności, zdobywając rynki eksportowe. Obecnie współpracuje z sieciami sprzedaży na terenie Słowacji, Ukrainy, Litwy, Łotwy, Estonii, Węgier, Rumunii, Serbii i Białorusi. Strategią firmy MPM jest stałe rozszerzanie, ulepszanie oraz dopasowywanie oferty do potrzeb konsumentów.

MPM

##