nowe produkty/usługi towary konsumpcyjne media/marketing/reklama

TOSCANA od AMBITION 50% taniej – tylko w PASSA

14.11.2016 | Ambition

Zaraz po rozpoczęciu promocji obejmujących kolekcje AMBITION Geo, Azure, Master i Expert, przyszła pora na program lojalnościowy, w którym do zdobycia są produkty marki AMBITION z linii TOSCANA. We współpracy z Polską Grupą Sklepów PASSA firma DAJAR stworzyła akcję odbywającą się w całej sieci. Promocja potrwa w okresie: 10.11.2016-28.02.2017.

Kolekcja TOSCANA 50% taniej
Nowy program lojalnościowy realizowany w sklepach PASSA motywuje mieszkańców Małopolski i Podkarpacia do zakupów w placówkach należących do tej grupy. W promocji dostępnych jest 12 produktów ze stylowej kolekcji TOSCANA marki AMBITION: szeroka oferta noży wykonanych z wysokiej jakości stali nierdzewnej (noże uniwersalne, nóż obierak, nóż do pieczywa, ostrzałka, nóż Szefa, nóż Santoku), wykonany z drewna bambusowego magnetyczny blok do noży oraz 4 deski do krojenia z drewna akacjowego z ciekawymi napisami. Żeby zdobyć doskonałej jakości produkty wystarczy w dniach 10.11.2016-21.02.2017 r. dokonać zakupu w PASSA, grupie zrzeszającej sklepy w południowo-wschodniej Polsce. Za każde wydane 20 zł klient otrzyma 1 naklejkę, a 5 naklejek upoważnia do zakupu atrakcyjnych akcesoriów kuchennych TOSCANA z 50% rabatem. Produkty można odebrać do dnia 28.02.2017 r.

Współpraca DAJAR z PASSA
To nie pierwsza akcja promocyjna DAJAR organizowana w Grupie Polskich Sklepów PASSA. Już wcześniej, w dniach 21.03.2016-05.06.2016 roku w sklepach zrealizowany został inny program lojalnościowy, w którym do zdobycia były garnki i patelnie marki AMBITION. – Sukces pierwszej akcji promocyjnej przekonał nas, że warto kontynuować współpracę z Grupą PASSA i zorganizować w sklepach kolejny program, w którym klienci będą mogli podczas codziennych zakupów zbierać naklejki i kupować nasze produkty w doskonałej cenie – tłumaczy Krzysztof Niebrzydowski, dyrektor marketingu w firmie DAJAR. – Zdecydowaliśmy się na kreację promocji, w której każdy, kto zrobi zakupy w PASSA na łączną kwotę min. 100 zł, będzie mógł zdobyć atrakcyjne produkty z kolekcji TOSCANA: doskonałe noże i deski ułatwiające przygotowywanie posiłków.

Zapowiedź kolejnego programu
Firma DAJAR proponuje miłośnikom gotowania liczne akcje, które odbywają się zarówno w międzynarodowych sieciach sklepów działających w całej Polsce, takich jak Carrefour czy Kaufland, jak i w sklepach, które znajdują się wyłącznie w dużych miastach oraz w sieciach regionalnych (np. Topaz czy Passa). Jeszcze w tym miesiącu lider dystrybucji produktów AGD w Europie Środkowo-Wschodniej uruchomi kolejny program lojalnościowy z produktami marki AMBITION.