nowe produkty/usługi zainteresowania/hobby rodzina

Tu się nie nudzę

31.05.2016 | Groupon

Kto najbardziej nie może się doczekać wakacji, jak nie dzieci? Z roku na rok pomysłów i możliwości na spędzenie letniego sezonu z najmłodszymi jest coraz więcej, ale czy zawsze nasze pociechy mają zapewnione atrakcje na lato? Groupon wychodząc naprzeciw oczekiwaniom swoich klientów, prezentuje szereg ciekawych ofert na temat letnich aktywności dla podopiecznych i ich rodziców.

Planowanie wakacji wymaga dobrej organizacji, tym bardziej, jeśli poszukiwane są oferty rodzinne. Wtedy każdy z osobna, z racji wieku i indywidualnych zainteresowań, może liczyć na nieco inny efekt. Jedno jest pewne: nikt nie chce natknąć się na największą katastrofę wakacji, czyli NUDĘ. Wakacyjnym spełnieniem dla dorosłych mogą być dobre książki i wypoczynek na leżaku w ogrodzie, wyjazd nad morze lub wspólne wyjścia ze znajomymi.  Natomiast dla dzieci najlepszą opcją zawsze będzie ruch i zabawa. Co zatem wybrać, aby ustrzec dzieci oraz ich rodziców przed nudą?

Odpowiedzi można szukać w ofercie Groupon. W ramach kampanii „Tu się nie nudzę powstały trzy kompleksowe oferty, a wśród nich wakacyjne aktywności dla najmłodszych. Kolekcja Szaleję z całą rodzinąto pomysły na wspólne wyjścia do restauracji czy inne wydarzenia, gdzie na pewno nie zabraknie atrakcji dla dzieci. Plac zabaw bądź zaaranżowany z myślą o dzieciach ogródek, to oferty Groupon dostępne już za jednym kliknięciem. „Najważniejsze jest to, aby były kolorowe kredki i rysowanka” – powiedziała nam 4-letnia Zuza. Zatem kolorowanek i kredek również nie zabraknie!

Odkrywam nowe miejsca to kolekcja w całości poświęcona podróżom. Specjalnie dobrane oferty pozwolą zaplanować wyjazd tak, aby każdy członek rodziny znalazł coś dla siebie. Przy planowaniu urlopu, jedną z najważniejszych kwestii jest umiejętne i przemyślane pakowanie. Na wakacje z niemowlakiem oprócz specjalnych posiłków, kosmetyków i kołyski warto zabrać na przykład parasol na plażę, aby uchronić malucha przed nadmiernym słońcem. W przypadku nieco starszych dzieci należy pamiętać o zestawie foremek do piasku oraz wygodnej macie. Groupon zapytał 8-letniego Jasia, który już po raz trzeci jedzie z rodzicami na wakacje za granicę, co jest najważniejsze. „Najważniejsze to mnóstwo piasku, takiego dobrego, z którego można budować wielkie zamki”. – podpowiedział Jaś. Planując wyjazd warto więc zajrzeć na Groupon, gdzie zarówno dorośli jak i mali odkrywcy znajdą najlepsze oferty rodzinnych wczasów, włączając w to także najczystszy, złocisty piasek na plaży.

W kolekcji Rozrabiam w domu i ogrodzie znajdują się najciekawsze propozycje zabawek i gadżetów, dzięki którym malec nie będzie się nudził. W ofercie są trampoliny ogrodowe, baseny i huśtawki. Słoneczne, wakacyjne dni to również okazja na stworzenie wodnego toru przeszkód dzieciom, które kochają tego typu atrakcje. Gdy pogoda nie dopisuje rodzice szukają pomysłów na zabawę w domu. Tu odpowiedzią będzie szeroka gama gier planszowych, będących zawsze dobrym rozwiązaniem.

Wszystkie wyżej postawione pytania na temat „nie nudnych” wakacji zaowocowały współpracą firmy Groupon ze znanym youtuberem - Reżyserem Życia. W ramach wspólnej dyskusji z dziećmi powstał film, w którym najmłodsi opowiadają, jak to jest z tą nudą i jak jej uniknąć. Materiał video dostępny jest na kanale YouTube pod linkiem: Już nigdy nie będziemy się nudzić!

##

Informacja o Groupon

Groupon (NASDAQ: GRPN) jest światowym liderem lokalnego handlu i miejscem, gdzie można kupić prawie wszystko, zawsze i wszędzie. Wykorzystując swój globalny zasięg i pozycję, Groupon, zarówno w ofercie mobilnej, jak i na stronie www, zawsze proponuje konsumentom ciekawe oferty dostępne na rynku, w cenach nie do pobicia.

Dzięki zakładce Groupon Twoje miasto odkryjemy specjalnie wyselekcjonowane oferty w swoim mieście, z Groupon Travel pojedziemy na wymarzone wakacje, a Groupon Shopping daje m. in. szeroki wybór elektroniki, sprzętu gospodarstwa domowego oraz ubrań i akcesoriów. Groupon na nowo definiuje sposób, w który tradycyjne małe przedsiębiorstwa przyciągają, utrzymują i wchodzą w interakcję z klientami. Groupon zapewnia partnerom szeroki pakiet produktów i usług, w tym możliwość tworzenia indywidualnych kampanii, przetwarzania płatności kartami kredytowymi oraz rozwiązania dla punktów sprzedaży, które pomagają firmom rozwijać się i działać bardziej efektywnie.

Jeśli chcesz zapisać się do codziennego biuletynu Groupon, wejdź na stronę www.groupon.pl, wpisz swój adres e-mail oraz wybierz miasto. Jeśli chcesz pobrać aplikację mobilną Groupon, wejdź na stronę www.groupon.pl/jak-dziala-groupon-mobile. Jeśli jesteś przedsiębiorcą i chcesz rozpocząć współpracę z firmą, wejdź na stronę works.groupon.pl.

##

Informacja o Groupon