media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

Nowa kampania reklamowa Banku BGŻ BNP Paribas

24.02.2016 | Bank BNP Paribas

W Banku BGŻ BNP Paribas trwa kampania reklamowa Kredytu Gotówkowego z możliwością uzyskania ostatniego roku spłaty kredytu bez odsetek.

W nowym spocie telewizyjnym doradcy banku  -  Michał i Michelle, podpowiadają klientom jak zrealizować swoje marzenia dzięki atrakcyjnej ofercie kredytu gotówkowego Banku BGŻ BNP Paribas.

Spot reklamowy skoncentrowany jest na korzyściach jakie może uzyskać klient, który skorzysta z najnowszej oferty banku. Kredyt oferowany przez Bank, podobnie jak złota rybka, pozwala spełniać marzenia. Dodatkowo, klienci którzy terminowo spłacają kredyt, otrzymają od banku ostatni rok spłaty bez odsetek.

- Klienci oczekują od banku oferty, która będzie dla nich atrakcyjna cenowo. W spocie wykorzystaliśmy motyw złotej rybki, symbolizującej spełnianie życzeń. W naszym przypadku jest to marzenie o wyjątkowym kredycie, dzięki któremu klienci mogą zrealizować swoje plany. Atrakcyjność cenowa oferty została także potwierdzona w rankingach portali: Comperia.pl oraz TotalMoney.pl, gdzie nasza najnowsza oferta znalazła się na 1. miejscu – powiedziała Małgorzata Nycz, dyrektor departamentu komunikacji marketingowej i strategii marki w Banku BGŻ BNP Paribas.

Kampania reklamowa potrwa do 15 kwietnia 2016 r. i obejmuje telewizję, radio i Internet. Kreację kampanii przygotowała agencja reklamowa Publicis, zaś za planowanie i zakup mediów odpowiedzialny jest dom mediowy Havas Media.

Kredyt gotówkowy z możliwością uzyskania ostatniego roku spłaty kredytu bez odsetek, z oprocentowaniem już od 4,99 proc. jest skierowany do obecnych, jak i nowych klientów Banku. Aby skorzystać z promocyjnej oferty, należy spełnić warunki regulaminu promocji, który dostępny jest na stronie www.bgzbnpparibas.pl oraz w oddziałach Banku.

Oferta dostępna jest do 15 kwietnia br. w sieci ponad 500 oddziałów Banku BGŻ BNP Paribas, za pośrednictwem infolinii oraz przez stronę internetową www.igotowka.pl.

Izabela Tworzydło
Dyrektorka Dep. Komunikacji Korporacyjnej, Rzeczniczka prasowa, BNP Paribas Bank Polska

izabela.tworzydlo@bnpparibas.pl

izabela.tworzydlo@bnpparibas.pl