wydarzenia technologie media/marketing/reklama

MasterCard po raz trzeci na Przystanku Woodstock

29.07.2014 | MasterCard

Warszawa, 29 lipca 2014 r. – Przystanek Woodstock, wyjątkowy festiwal organizowany przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy, obchodzi w tym roku swoje 20 urodziny. Tegoroczna edycja rozpocznie się 31 lipca i potrwa do 2 sierpnia. Świetni artyści oraz interesujące spotkania w ramach Akademii Sztuk Przepięknych z pewnością przyciągną tłumy do Kostrzyna nad Odrą. Partnerem wydarzenia po raz trzeci została firma MasterCard.

W trakcie 3-dniowego festiwalu na scenach pojawią się takie gwiazdy jak Acid Drinkers, Coma, Budka Suflera, Lao Che i wiele innych. Tradycyjnie koncertom będą towarzyszyły inspirujące rozmowy z cyklu Akademii Sztuk Przepięknych. W tym roku uczestnicy Przystanku Woodstock będą mogli poznać punkt widzenia wielu ciekawych gości, w tym Magdaleny Środy, Bogusława Lindy, Agnieszki Holland i Marii Czubaszek.

O niezbędną szybkość, bezpieczeństwo i wygodę płatności na festiwalu zadba MasterCard® PayPass™. W porównaniu z ubiegłoroczną edycją Przystanku Woodstock liczba terminali płatniczych zostanie zwiększona. Każdy uczestnik, który nie chce martwić się o gotówkę noszoną w portfelu, ma możliwość zamówienia okolicznościowej karty MasterCard prepaid, wydanej przez Bank Pekao SA.

- Współpraca z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy sprawia nam bardzo dużo satysfakcji. Projekty realizowane przez Fundację, takie jak właśnie Przystanek Woodstock, to dla nas znakomita okazja do zaangażowania się w inspirujące wydarzenia i kontakt ze wspaniałymi ludźmi. Z doświadczenia z różnych festiwali wiemy, że promowanie na nich płatności zbliżeniowych pozytywnie wpływa na szybkość i bezpieczeństwo przeprowadzanych transakcji – powiedział Bartosz Ciołkowski, Dyrektor Generalny polskiego oddziału MasterCard Europe.

O MasterCard Worldwide:

MasterCard (NYSE:MA), www.mastercard.com jest firmą technologiczną działającą w globalnym obszarze płatności. Obsługujemy najszybszą światową sieć przetwarzania płatności, łączącą konsumentów, instytucje finansowe, punkty handlowo-usługowe, rządy i przedsiębiorstwa w ponad 210 krajach i terytoriach. Produkty i rozwiązania MasterCard ułatwiają codzienne funkcjonowanie działalności handlowej, takiej jak zakupy, podróże, prowadzenie firmy  i zarządzanie finansami. Sprawiają, że są one bezpieczniejsze i sprawniejsze dla każdego użytkownika. Śledź nas na Twitterze @MasterCardNews, przyłącz się do dyskusji na CashlessPioneers Blog oraz zapisz się, aby otrzymywać najnowszy biuletyn od Engagement Bureau.

O MasterCard Worldwide: