wydarzenia styl życia kultura/sztuka/rozrywka

Pokazy Moda Live Online wracają do Galerii Klif w Gdyni

22.02.2021 | Galeria Klif

Po ponownym otwarciu galerii handlowych, cykl pokazów Moda Live Online powraca do gdyńskiej Galerii Klif. W czwartek 25 lutego stylistka Katarzyna Kobiela pokaże najnowsze trendy, które królować będą w nadchodzącym sezonie wiosenno-letnim.

Moda Live Online to cykl spotkań z modą, który zainicjowała Galerii Klif. Spotkania odbywają się w sklepach gdyńskiego centrum handlowego. W zeszłym roku odbyło się dziesięć wydarzeń, podczas których trenerka wizerunku Katarzyna Kobiela prezentowała asortyment marek, które mają swoje salony w Klifie. Cykl to jedna z form pomocy najemcom - jako działania promocyjne oraz wsparcie sprzedaży w nurcie trendu online2offline. Pokazy spotkały się z dobrym przyjęciem przez klientki.

W czasie nadchodzącego wydarzenia Katarzyna Kobiela zaprezentuje stylizacje marek Solar, Kokai, Betty Barclay oraz Femestage. Zobaczymy, jakie będą najmodniejsze trendy sezonu. Przedstawione zestawy będzie można zarezerwować telefonicznie podczas liva oraz kupić w salonach prezentowanych brandów.

Spotkanie zrealizowane zostanie za pośrednictwem social mediów – klienci będą mogli obejrzeć go w czasie rzeczywistym, a następnie wrócić do niego w dogodnym terminie. Najbliższy pokaz online odbędzie się na profilu Galerii Klif w Gdyni na Facebooku w czwartek 25 lutego o godzinie 18:00: https://www.facebook.com/KlifGdynia/.

Galeria Klif

Galeria Klif w Gdyni od 1996 roku jest źródłem inspiracji dla osób, które w modzie szukają czegoś więcej, niż tylko ubrań. Wychodząc z założenia, że moda stanowi odzwierciedlenie naszego charakteru i stylu życia, Klif oferuje swoim klientom ponad 130 sklepów, strefę gastronomiczną, ulubione kawiarnie i restaurację oraz centrum fitness i liczne usługi, ułatwiające życie.

W Galerii Klif dostępne są wyjątkowe marki, często jedyne w Trójmieście. Ekskluzywne butiki i marki znanych projektantów, m.in. Bizuu, Charme, COS, Emanuel Berg, La Mania, Lidia Kalita, Robert Kupisz, Liu Jo, Marciano Guess, Patrizia Pepe, Petit Bateau, Pinko, Tommy Hilfiger czy Superdry wraz z popularnymi markami sieciowymi tworzą szeroką ofertę, która zaspokoi szerokie gusta klientów.

Do dyspozycji gości jest strefa food court, a także punkty usługowe, drogerie i perfumerie, m.in. Douglas, Rossmann, Sephora i SUPER-PHARM oraz laboratorium perfumeryjne Mo61.

Szeroko rozwinięty jest również sektor wnętrzarski. Klienci mają do dyspozycji sklepy takie jak Home &You, Spensen, salon Premium Home, Tempur, Miloo Home i dwupiętrowy salon Witek Home.

Galeria Klif nieustannie dostosowuje swoją ofertę do wymagań Klientów oraz wychodzi naprzeciw ich oczekiwaniom. Profesjonalne Pakiety Konsultacji w zakresie mody i urody oraz Karta Podarunkowa Klif to udogodnienia, dzięki którym Klienci gdyńskiego Klifu mogą skupić się i w pełni zrelaksować podczas wizyty w przyjaznym wnętrzu i spokojnej atmosferze.

Galeria Klif