technologie

Pixel GUARD: dodatkowa ochrona na matryce w monitorach Samsung

Samsung Electronics Polska rozszerza swoją ochronę na matryce monitora. Od teraz, aż do 31 grudnia 2019 roku, każdy objęty promocją i prawidłowo zarejestrowany monitor nabiurkowy będzie objęty, przez 90 dni od zakupu[1], specjalną usługą Pixel GUARD, która daje kupującemu możliwość bezpłatnej wymiany matrycy na nową w przypadku pojawienia się nawet jednego uszkodzonego piksela. [2]

Aby skorzystać z dodatkowej ochrony, użytkownik musi zakupić monitor objęty promocją w jednym z punktów handlowych biorących udział w akcji. Rejestracji urządzenia trzeba dokonać w ciągu 14 dni od daty zakupu, ale nie później niż do 14.01.2020 roku. Rejestracja jest możliwa tylko za pomocą konta Samsung Account. Ostatnim krokiem jest aktywacja usługi potwierdzona emailem, który zostanie wysłany na adres podany w trakcie rejestracji.

Dodatkowo każda z osób, która zakupi monitor objęty promocją otrzyma kod na pobranie gry „Back to 1998” polskiego studia Bold Pixel, która wzorowana jest na klasycznych grach przygodowych point & click”. Szczegółowe warunki promocji są dostępne na stronie www.pixelguard.samsung.pl

- - - - - - - - - - - - - -

[1] Usługa trwa 90 dni lub do wyczerpania świadczeń wykonanych, wypłaconych w ramach usługi GUARD Serwis©, które nie mogą przekroczyć wartości produktu objętego usługą, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej

[2] Usługa obejmuje wymianę panelu (matrycy) w przypadku wystąpienia choć jednego martwego piksela w przeciągu pierwszych 90 dni od daty zakupu produktu Samsung. Okres 90 dni liczony  jest od daty zakupu do daty zgłoszenia usterki do Samsung.

Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.
Olaf Krynicki

o.krynicki@samsung.com

tel: +48 22 607 40 06

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.

więcej z kategorii technologie