nowe produkty/usługi technologie

Czarne Szkło w Twojej kuchni. Nowe dwudrzwiowe lodówki typu Side by Side od marki Samsung.

Odpowiadając na potrzeby klientów marka Samsung rozszerza swoje portfolio i wprowadza na rynek nowe urządzenia z kategorii chłodniczej. Dwudrzwiowe lodówki typu Side by Side Czarne Szkło to przykład, jak ponadczasowa czerń łączy się z funkcjonalnością w kuchni.

Elegancja w kuchni

Czerń kojarzy się z elegancją. Chętnie po nią sięgamy wybierając ubrania, czy samochód. Ale nie tylko -   coraz więcej osób decyduje się na wykorzystanie jej również  w kuchni. Nie trzeba decydować się od razu na pełną zabudowę w czerni. Można sięgnąć po pośrednie rozwiązanie, wybierając nową lodówkę Samsung z czarnym frontem. Szkło, z którego jest wykonana nadaje subtelności,  podkreśla elegancki i klasyczny charakter. To wykończenie przyciąga uwagę i natychmiast sprawia, że lodówka staje się jednym z najbardziej charakterystycznych urządzeń w kuchni. Czerń nie potrzebuje wielu dodatków, za to świetnie komponuje się z innymi kolorami, takimi jak biel, szarości, a także bardziej intensywne barwy.

Niezawodne technologie

Nowe lodówki Samsung Czarne Szkło dostępne są wersji m.in z kostkarką i dystrybutorem wody*. Duża pojemność użytkowa – aż 647 litrów, sprawia że bez problemu znajdzie się miejsce na większe zapasy. Duże zakupy to mnogość różnorodnych produktów a ich przechowywanie może okazać się wyzwaniem. Z pewnością pomocne będą - szuflady na warzywa i owoce, pojemniki na drzwiach czy półka na wino.

Niezwykle ciekawym rozwiązaniem jest metalowa płyta Metal Cooling, która z jednej strony dodaje elegancji wnętrzu lodówki, a z drugiej – zapewnia stabilność temperatury oraz szybszy jej powrót do poziomu wyjściowego po otwarciu drzwi. Urządzenie dzięki temu pobiera mniej energii na wyrównania powstałych różnic, co w efekcie wpływa na obniżenie rachunków za prąd.

Z myślą o potrzebach

Lodówki Samsung to najchętniej kupowane urządzenia chłodnicze do polskich domów*. „Pozycja Lidera zobowiązuje, dlatego nieustannie pracujemy nad rozszerzaniem portfolio, by oferować Konsumentom szeroką gamę stylowych i funkcjonalnych produktów – powiedziała Marlena Łuczak, Head od Product Team w Samsung Electronics Polska. „Lodówki w czarnym szkle to doskonały wybór do eleganckich wnętrz oraz innowacyjne technologie w Twoim domu.”

* model RS65R54412C

* W oparciu o raporty dot. miesięcznej sprzedaży detalicznej międzynarodowej firmy badawczej; Polska 8.2016 – 5.2019

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.
Olaf Krynicki

o.krynicki@samsung.com

tel: +48 22 607 40 06

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.

więcej z kategorii nowe produkty/usługi